snel geleverd

Niks op aan te merken

Nu eens een goede site.

Een goede web site met makkelijke bestel mogelijkheden.

Super service

Snelle service en mooi ingepakt

Ik heb voor een tweede keer besteld, zegt genoeg

De website is gebruiksvriendelijk, de leveringen snel en als je erg houd in de speciale actie's is de prijs prima betaalbaar. Zorgeloos en vlotjes komt de bestelling goed verpakt binnen. In de grote internet verkoop heb ik hier voor de tweede maal gekocht, zegt genoeg denk ik .

Snel, makkelijk en goedkoop helemaal super.

Hartstikke makkelijk, snelle levertijd, leuke kortingen geweldig!!!!

Supersnelle, nette levering

Keurig verpakt en snel verzonden, volgende dag in huis

klantvriendelijkheid ten top!

Voor de eerste keer iets besteld bij Boxers.nl, een cadeautje nota bene. Een telefonisch contact (ik had twijfel of ik wel het goede product had besteld) verliep erg prettig: geen moeite teveel en zoals beloofd werd ik snel teruggebeld en er werd goed meegedacht. Het cadeautje is mooi verpakt, service hoor! En nu maar hopen dat de ontvanger er blij mee is.......!

Goede snelle service

Erg goede site voor leuke boxers. Snelle levering, en alles zoals gewenst.

goede onderbroeken

het zijn goede onderbroeken en ze waren snel bezorgd

Snelle levering !!

Keurig net pakket, door de brievenbus, nette inhoud van de verpakking, Veilig gevoel van betaling dmv Ideal. Duidelijke omschrijving bij de afhandeling van retour, ( indien nodig ) Kortom erg tevreden !

Zo als het hoort, helemaal goed

Gister besteld vandaag geleverd . Helemaal goed. Mooi in doosje geleverd goed verpakt.

Prima, makkelijk en snel

Prima, makkelijk en snel. geen verrassingen.

Zoals het hoort

Dag nadat ik de bestelling had geplaatst werd het pakket zoals beloofd bezorgd. Geen gedoe gewoon een snelle service.

betrouwbaar en mega snel geleverd! top!

Volgende dag al in huis. Super. Netjes als kado verpakt. De maat met stickers erop. Super!

Snelle goede levering

Erg snelle levering en goede service.

mooie levering

iemand helemaal blij gemaakt

Gewoon snel �n goed!

Ruime keuze, met kortingsacties goede prijzen �n snel en goed geleverd!

Snelle en correcte bezorging

Snelle levering. De pakjes netjes ingepakt in kerstpapier. Al eerder op deze site besteld. Tot nu met volle tevredenheid. Zal volgende keer hier weer bestellen.

snel ontvangen

De boxershorts waren snel binnen en netjes verpakt! Ik ben dik tevreden

Alles prima snel geleverd

Super snel en verzorgd!

Gemakkelijke te bestellen, leuke korting en erg leuk verpakt!

persoonlijke levering

Zondag besteld. Maandag in huis. Netjes verpakt en persoonlijk thuisgebracht. Maar dat zal komen doordat ik in Nijverdal woon

snelle levering, prima kwaliteit!

Ben helemaal tevreden, ga hier zeker vaker bestellen en kan het je aanraden dit ook te doen.

snelle bezorging

De bestelling was heel snel binnen en heel leuk ingepakt in kerstpapier, zoals gewenst! Ideaal dat je achteraf kan betalen Groetjes Rachel

Snel betrouwbaar kwaliteit

Het is zeer betrouwbaar snelle service beste kwaliteit

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!