Betrouwbaar en snel

Precies zoals het hoort, heldere website, goede prijzen, snelle levering.

veel keuze en snel thuis

Verschilt niet van mijn mening....

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke website en breed assortiment

Onlangs boxershorts besteld en werd op tijd geleverd. Ik kon mijn bestelling volgen en ik heb het netjes in de verpakking mogen ontvangen. De prijzen vind ik niet te duur en ook niet goedkoop. Gewoon normale prijzen dus. Enige minpunt vind ik dat als je het wil retourneren omdat het bijvoorbeeld toch net te klein is, dan moet je zelf de verzendkosten betalen.

Goede website en super service.

snelle en accurate afhandeling.

zeer goede en snelle afhandeling en prima ingepakt.

kiezen, betalen en in binnen 2 dagen in huis, wat wil je nog meer....

vind 14 dagen retour wel een beetje te kort........... zeker met de feestdagen als de kadootjes onder de boom liggen

Super service

Makkelijker kan het niet

Heel erg super mooi ingepakt snel geleverd

in een woord Geweldig

Prima en snel!

Een aanrader! Prima artikelen en snelle levering.

Uitstekende Service

Na mijn bestelling te hebben geplaatst, kreeg ik al snel een mailtje dat een gedeelte daarvan niet onmiddelijk leverbaar was. Binnen twee dagen kwam er nieuwe voorraad binnen en zou de rest op gestuurd kunnen worden of ik daar bezwaar tegen had. Na ampel overleg met de klantenservice werd duidelijk dat dit betekende dat het nu mogelijk was om de gehele bestelling later te versturen zodat ik alles in ��n keer zou krijgen en dat ik kon kiezen uit de nieuwe voorraad. Wat mij beter uit kwam, want bij mijn oorspronkelijke bestelling zaten wat, voor mij, tweede keus artikelen en die kon ik nu vervangen door mijn eerste keus. Dus dank aan de klantenservice van Boxers.nl

Snel, eenvoudig, prima prijs.

Online is er een groot aanbod van boxers, maar alleen op boxers.nl vond ik wat ik zocht.

toch nog op tijd geleverd

na enige omzwervingen (door verkeerde adressering) is het pakje toch nog op tijd bezorgd. Fijn geregeld!! Bedankt.

Snel, duidelijk, goedkoop

Bestellen en volgende dag thuis. Al meerdere keren hier besteld, altijd goed

snelle goede service

snelle service, nette cadeauverpakking

Erg goede webshop!

De site is erg overzichtelijk, de prijzen zijn ok� en de levering was erg snel! Alles werd gratis ingepakt, en ik kreeg zelfs een cadeautje bij mijn bestelling! Ben erg blij met deze webshop, ik zal er zeker vaker bestellen.

Geheel naar verwachting

Helemaal prima gegaan

Prima geregeld bij Boxers.nl

Snelle levering, helemaal top !

Precies zoals verwacht. Prima webshop

super

voor het eerst bij boxers.nl besteld, ik doe het de volgende keer weer

Betrouwbaar bedrijf, besteld, betaald en keurig netjes en snel ontvangen

Bestellen via Boxers.nl is prima bevallen. Je moet het met internetbedrijven altijd maar afwachten of je inderdaad iets ontvangt. Maar niks aan de hand hoor. Besteld en direct via Ideal betaald en zoals vermeld via de website keurig op tijd per post ontvangen. Mooi ingepakt met Sintpapier zoals ik aangevinkt had. Ik ben erg tevreden!

Geweldige service!

Boxers.nl levert zeer snel. Alles ziet er verzorgd uit. Bedankt voor de leuke Sinterklaasverpakking!

Snelle levering, duidelijke site.

Snel, duidelijk en simpel. Zowel bestelling als levering.

klantvriendelijk, snelle levering, geweldig ingepakt

Zeer tevreden over levering, snel en heel mooi ingepakt.

Geen problemen, bestelling gedaan en 2 dagen erna geleverd.

goed, zou het ook een ander aanraden. Niets op aan te merken.

Snel en een goede service

Goede service kwam erachter dat ik de verkeerde maten boxers had besteld . Heb ze gemaild en hebben het meteen gewijzigd en de juiste maten gestuurd . Zeker voor herhaling vatbaar

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!