Prima allemaal

Super snel en netjes afgehandeld kan niet beter!!!!!

Wat een super snelle service en dat natuurlijk uit het oosten. Wat je uit het oosten haalt is goed. Had ook niet anders verwacht en het is bewaarheid, ook de tweede keer. Ga zo door en succes met jullie bedrijf.

gemakkelijke bestelling

Gemakkelijk te bestellen en zeer snel in huis, prima, echt aan te bevelen.

Super, na slechte afhandeling Post NL alles perfect hersteld door boxers.nl

Had bestelling geplaatst en netjes een mail gehad met track en tace code, deze code gaf aan dat het pakketje geleverd zou moeten zijn, echter niets ontvangen. Telefonisch contact gehad met boxers.nl en deze zouden e.e.a. nakijken. Binnen enkele minuten reactie, met de vraag van post nl of er misschien iets bij de buren bezorgd was. Wij bij meerdere adressen nagevraagd, maar geen pakketje. Nogmaals met boxers.nl gebeld en het uitgelegd. Deze gaven aan een nieuw pakket te sturen en de rest af te handelen met post.nl. Netjes zoals afgesproken de volgende dag kosteloos het nieuwe pakketje geleverd. Dat is service boxers.nl, dank hiervoor.

passende pas vorm

Snelle levering. Mooie kwaliteit. Goede service

Superblij met mijn nieuwe boxers van Boxers.nl!

Het enige wat me tegenviel ik dat mijn bestelling pas na drie dagen werd bezorgt in plaats van de volgende dag. Maar dat is wellicht een post.nl probleem. ;)

alles prima.

snelle levering. goede kwaliteit en betaalbare producten.

GOEDE SERVICE!!

Voor Sinterklaas de verkeerde maat besteld. Direct werd de juiste maat opgestuurd, vertrouwend dat de verkeerde maat door ons werd terug gestuurd. Wat we uiteraard ook hebben gedaan.

��n zin ? ��n woord.....................majestueus

Echt geweldige service en kwaliteit, supersnel leveringen grote keus in producten. Z��r constant en betrouwbaar.

Super verzorgd,alles was heel netjes ingepakt. Ook binnen 1 dag binnen!!!

Heel snel en super netjes verzorgd!!!

klantvriendelijke, behulpzame organisatie

Is een erg behulpzame site, als je er ondanks de makkelijke site niet uitkomt, wordt je erg vriendelijk geholpen.

Goed geregeld!

Binnen 24 uur in huis!! Top

Goed en snel

Ik zou jullie aan raden. De bestelling wordt snel en goed verwerkt en geleverd .

Niks op aan te merken

Ruime keuze en snelle bezorging

De boxers waren mooi ingepakt en goed gemerkt. Zeer snelle bezorging. Fijne site. Kom zeker terug.

Perfecte service!

Keurige terugkoppeling van mijn bestelling, en super snelle verzorging en keurige informatie over verloop van mijn bestelling. Ging het maar overal zo!

Snelle service!

Ik heb de boxers vrijdagmiddag besteld en ze werden zaterdag in een nette doos bezorgd.

Prima bedrijf, goede service! Snelle levering, kwaliteit

's morgens besteld de volgende dag in huis, ruime keuze.

Goede en snelle service

Prima website met een hele snelle en goede service. Erg tevreden. Extra leuk is de inpakservice. Keurig ingepakte cadeaus met een leuk Kerstdetail en zonder extra kosten. Top.

Goed duidelijk,snel, leuk ingepakt in Sint papier.

Prima niets over te klagen was ook snel in huis. Zou er zo weer bestellen.

Snel!

Nette verzending, zeer snel, goed verpakt en de goede artikelen geleverd. Ik ben tevreden

Shop with confidence

User friendly website, broad range of products to choose from, quick delivery.

Tevreden over kwaliteit en snelheid van bezorgen.

Goede kwaliteit, snelle en nette levering

Goede kwaliteit, snelle en nette levering

Superservice

Mooi ingepakt, snel verstuurd, mooi product. Bedankt!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!