snelle levering, goede service

Bestelling geplaatst, volgende dag geleverd. Via mail direct antwoord gekregen. Zeer goede service, duidelijke site, betrouwbaar, goede en snelle levering.

drama kwaliteit

Boxers vallen bijna uit elkaar, lijkt wel of ze nep zijn

alles zonder problemen verlopen

product goed in orde, goed verpakt snel geleverd.

prima, in 1 woord

Makkelijk kiezen, bestellen, betalen, volgen (TNT) en de juiste levering. Zoals een internetklant behandeld wil worden.

Een snelle en goede levering!

betrouwbaar

Snel geleverd. product zoals afgebeeld. bestelling online te volgen. top!!

Uitstekend!

De levering van de shorts is erg goed gegaan, binnen 2 dagen werden ze al bezorgd. Goeie service!!

goede kwaliteit

Kan niet beoordelen over langere tyd,de eerste indruk is prima

keurig geregeld

gemakkelijk en veel keuze

Goed en snel

Precies zoals aangegeven!

Zijn fantastische boxers

Ben blij dat ik ze gekocht heb, draag ze nu elke dag met veel plezier

bedankt voor de extra sokken! top!

top dat je bij een grote bestelling korting krijgt, en bedankt voor de 2 paar gratis bjorn borg sokken die ik erbij kreeg. en de volgende dag in huis. ik ben zeer tevreden.

Goed en supersnel!

Goed en supersnel

Helemaal top!

Mijn twee kortingsbonnen voor boxers en sokken werden netjes samengevoegd (aangezien ik er maar 1 kon invullen :)) en de zending kwam zeer snel en onberispelijk aan. Ik ben zeer tevreden.

Fantastische snelle service

Goede service en snel in huis en heel leuk ingepakt! Ik zal zeker vaker gaan bestellen!

Gewoon helemaal goed!

Bestellen, heel snel bezorgen, klaar!

Makkelijk en overzichtelijke website, vlotte afhandeling.

Vindt de website overzichtelijk en makkelijk te volgen. Na het plaatsen van een bestelling verloopt alles vlot en soepel.

Prima site, snelle levering

Prima Site, Snelle levering

Prima service en goede snelle afhandeling

Nette complete en goede afhandeling. Blijf dit voortzetten en blijf in het belang van de klant denken. Well done

Snel en goed. Super!

Veel keus voor prima prijzen.

Duidelijk en simpel

Zeker bestellen, kost weinig tijd en is duidelijk.

Vlot en goed

Mijn bestelling was binnen twee dagen in huis en van prima kwaliteit

Snelle levering, prima kwaliteit

3 boxers besteld voor scherpte prijs, bij een aanbieding. Binnen een dag in huis! Top!

Internet shoppen zoals het hoort!!!

Snel, overzichtelijk en goed verpakt !!

Perfecte service!

Kopen en ontvangen ging snel en makkelijk. Kreeg bij de aankoop zelfs een klein cadeautje. Zeer attent!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!