Snel, gemak en goed!

Snelle levering, duidelijke website kortom bestelgemak, dat kan ik een ieder aanbevelen.

Snelle service met alles.

Geweldig zonder verzendkosten ook nog dus we hoeven de stad niet in en mijn zoon is helemaal happy want hij had nu echt een grotere maat nodig en zweert bij deze boxershorts.

Zondag besteld, dinsdag geleverd

Dit is wat je verwacht van een webshop, succes en houden zo!

Alles is prima geregeld.

Ik zal jullie ook aanbevelen bij vrienden, het werkt prima. Nu alleen nog gratis verzendkosten. Dat is een tip.

Snelle levering!

Duidelijke site, prima ondergoed en een snelle levering, zoals beloofd op de site!

Goed bezig!

Ruim aanbod een snelle levering!

product zoals verwacht, snelle levering

Tevreden met boxers en levering, alleen luxe cadeauverpakking niet zoals afgebeeld.

klant is meer dan koning.

Heb zojuist boxers besteld, Ongelofelijk . Super snelle levering enorme keus en de prijs? Echt nergens voordeliger. Super.

Zowel levering als inhoud naar wens!

Prima, alles naar wens!

snelle levering, goed service

een snelle levering en een goede service.

Super snel en alles klopt.

Ik ben blij dat ik je heb leren kennen !

De boxers zijn precies wat verwacht was: goede kwaliteit.

Boxers.nl heeft snel goed kwaliteit boxers geleverd. Van de hele bestelling viel alleen de neon-oranje boxer iets tegen - deze leek meer roze dan oranje, niet helemaal de smaak van de mannelijke eigenaar ;-)

keurig en snel geregeld!

Zoals hier boven al vermeld alles keurig op tijd

Dure retourzending door verpakking

Van mijn bestelling bleek ��n set (2-Pack) wat klein te vallen. Deze waren echter verpakt in een soort doosje. De afmetingen waren dusdanig dat het als pakket retour moest worden gezonden. De � 6,75 die ik daarvoor moest betalen, maken dat ik de volgende keer wel heel goed nadenk alvorens weer in zee te gaan met boxers.nl.

Prima assortiment, goede prijs en snelle levering

Leuke producten, goede aanbiedingen, snelle levering.

Snel en goede afhandeling van de zijde van dit bedrijf

Kan niet anders zeggen dat alles goed eruit ziet.

Ik ga zeker vaker bestellen

Ik ben heel tevreden over deze shop. Overzichtelijk en duidelijk. De levering keurig verzorgd. Top.

Box op Boxers!!

Boxers top, snel en het extra kadootje, bijzonder!!

Idd snelle service. Voor 16.00 uur besteld volgende dag al in huis.

Super tevreden

Mooie boxers, snelle levering...fantastisch!!

Boxers ahoi

Goed en snel afgeleverd, merci!

Goede service, zeer snelle levering

Boxers.nl levert super snel

Super snel ontvangen en helemaal goed!

Super leuke boxers besteld en super snel in huis. In de winkel nooit gezien :)

Snel, makkelijk, goed

Kwaliteit vd boxers goed. Makkelijk besteld, zeer snelle levering!

Snelle en correcte levering

Super snel en voor een koopje

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!