Snelle bezorging, gebruiksvriendelijke website

Alles naar tevredenheid geregeld!

supersnelle levering

Snel en correct. geleverd !

Zeer snelle levering

Boxershorts voor mijn man en 2 zoons besteld. Zeer snelle levering, de volgende dag al in huis. Goede kwaliteit.

Snelle levering, helemaal goed.

Goede site, snelle levering, gewoon goed.

was snel in huis, overzichtelijke site

leuk verpakt snelle levering

top..................................................

binnen een dag geleverd!

via ideal betaald, dus altijd spannend vooraf betalen. maar was binnen een dag geleverd! geweldig. keurig verpakt, nog niet getest maar ze zitten vast goed ;-)

Alles dik in orde

Artikel niet voorradig, netjes een nieuwe uit mogen kiezen.

Snelle bezorging, goede prijzen! Top!

Goede ervaring. Snelle levering.

Geen ervaring met het retourneren, maar alles was prima geregeld.

ideaal vanuit huis goede boxers bestelt

juiste artikelen volgende dag geleverd in een nette verpakking

Uitstekende service. Enige wat handig zou zijn is de indicatie 'verzonden' in plaats van 'afgerond'. Ik dacht nu dat ik de bestelling nietbgekregen had, maar hij werd later op de dag bezorgd.

zeer goede service

TOP!

zeer tevreden goed ondergoed en leuke aanbiedingen. Levering ook erg goed

FANTASTISCH!!!!

Super snelle levering. Keurig verpakt in een mooie doos. Aan iedereen aan te bevelen!!

Snelle levering, duidelijke website

Boxers.nl is een duidelijke website met een snelle bestelprocedure. De levering is steeds zeer snel en de producten zijn kwalitatief goed. Een aanrader!

Precies volgens afspraak

Fantastiesch

Super.........

Ik vind het een geweldige site,makkelijk te gebruiken snel geleverd dus super??

Uiterst tevreden

Alles perfect

Snelle levering, goede prijzen

Z��r snelle levering van het bestelde, netjes per stuk verpakt zodat het leuk was om kado te geven. Goede prijzen absoluut TOP.

Perfecte service, snelle levering, super product!

Beste Boxers.nl, Ik heb je pas net ontdekt, maar ben blij dat ik je gevonden heb. We zijn super blij met de nieuwe boxers, die gelukkig snel geleverd zijn. Bedankt en tot snel!

hele goede service

ik ben zeer tevreden.

De ene dag besteld, de volgende dav al in huis. Tot nu toe vind ik het geweldig en kan ik het iedereen aanbevelen.

afspraken zijn nagekomen

Boxers besteld waren binnen een dag binnen, geen verzendkosten.

super

Besteld 2 dagen later thuis goede en nette verpakking raad het iedereen aan kwalteit super maar ja ligt ook aan het merk natuurlijk en zeer scherp geprijsd kortom mijn shop voortaan

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.nl

boxers.nl is de grootste ondergoedwebshop van Nederland. Wij maken jou blij met kledingstukken waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!