Mooie kwaliteit

Snel geleverd en mooie kwaliteit ondergoeed. Alleen de maat valt iets groter uit dan verwacht.

Prima sokken

Snelle levering. Mooie sokken

Ruime keus, goede prijs. Prima kwaliteit en op tijd geleverd.

Goede kwaliteit sokken wat ik al kende van Falke. Zitten comfortabel.

Snel en netjes

Burlington sokken besteld. Voordelig. Snel thuis ontvangen en verder niets na op aan te merken.

Prima sokken en smooth delivery

Goede sokken en goede levering

De sokken zijn van goede kwaliteit en de levering ging goed. Je kan het zelfs ingepakt en wel laten bezorgen!

Pasvorm te royal

Zitten erg ruim, ondanks mijn maat 45.

Goede kwaliteit sokken. Leuke prints

Geen goede kwaliteit

De sokken zijn niet van een goede kwaliteit.

Perfect en snel geleverd. Prima sokken

Voor de eerste keer en gelijk een goede ervaring. Zou de volgende keer weer daar bestellen of bij de gerelateerde sites.

Mooie sokken

Goede kwaliteit en snel geleverd.Super blij mee

Fijne sokken

Fijne sokken. Keurig ingepakt en zeer snel geleverd.

Prima sokken

Precies de goede maat en de pasvorm is ook goed.

Heel goede sokken

Ik ben blij met deze mooie en fijne sokken. Ze zakken niet af een geen naad bij de tenen. Zeer goede kwaliteit.

Supersnel verzonden, mooi product

Toppie

Super sokken

Ik had ze al en was aan nieuwe toe. Zijn Fijne sokken voor in gympen. Fijn dat jullie ze wel op voorraad hadden. Prima levering

Bevalt heel goed

Sokken gekocht voor mijn zoon; hij is er helemaal happy mee. Goeie klantenservice aan de telefoon.

Een zwarte sok hoort er niet tussen

Happy Socks draag ik vanwege de soms uitbundige kleurige dessins. Van de onlangs door mij bestelde sokken was er een paar bij dat effen zwart was. Dan kan ik net zo goed Hema sokken kopen. Die zijn nog goedkoper ook.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Bestellen ging heel eenvoudig, en werd ook snel geleverd. Prijs was prima.

mooie sneaker sokken

Snel en goed

Altijd goede betaalbare sokken

Bestel al jaren bij sokken.nl en naar volle tevredenheid. Net als bij boxers, zwembroeken en shirts.nl.

Snelle en vriendelijke behandeling.

De behandeling van mijn bestelling is snel en goed verlopen.

Snel en goed.

Na de bestelling te hebben gedaan op de site, die super overzichtelijk, duidelijk en makkelijk is, werd deze snel en perfect verpakt en compleet na één dag ontvangen.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!