Na de bestelling te hebben gedaan op de site, die super overzichtelijk, duidelijk en makkelijk is, werd deze snel en perfect verpakt en compleet na één dag ontvangen.
Hoi (naam), Wat fijn om te horen dat alles omtrent je bestelling soepel verliep. Hier doen we ons uiterste best voor en vinden het dan ook ontzettend leuk om te horen dat dit is gelukt. We wensen je veel draag plezier en zien je graag nog eens terug in onze webshop! Groetjes, Linde-sokken.nl
Echt hartverwarmend hoe Sokken.nl begaan is met het lot van deze Post.nl-gedupeerde! Geweldige compensatie voor het gedoe waaraan zij zelf geen enkele schuld hebben. Petje af voor zo'n dienstverlening!!
Hoi Theo, Bedankt voor je mooie beoordeling op Kiyoh! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met onze service. (alvast) Veel plezier met je bestelling! Linde-sokken.nl
Originele beoordeling
Al 2x het bericht: 'Vandaag worden ze gebracht' NIET DUS!
Hoi Theo, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je jouw pakketje nog niet hebt ontvangen. We nemen hierover via de mail even contact met je op. Groetjes, Leanne - sokken.nl
Ze dragen heerlijk
Hoi Ellis, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je sokken. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops en hopen je dan 100% tevreden te kunnen maken. Groetjes, Leanne - sokken.nl
Ik ken deze sneaker sokken heel goed, zijn echt top en Had nieuwe nodig, super snelle levering
Hoi Karina, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de sneakersokken. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Het zijn fijne sneakersokken zitten fijn!!
Hoi Ans, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je sneakersokken We wensen je veel draag plezier en zien je graag terug in één van onze webshops. Groetjes, Leanne - sokken.nl
Een fijne kwaliteit en een goede pasvorm
Hoi Wim, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de pasvorm én kwaliteit. Kom je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Leanne - sokken.nl
Fijne lichte sokken. Goed materiaal. Meteen 2 setjes gekocht, klaar voor de zomer.
Hoi David, Bedankt voor de vijf sterren! We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - sokken.nl
Fijne sokken, snelle en uitstekende aflevering, duidelijke site. En niet te vergeten een prijzenswaardige service. Toen bij een aflevering één paar sokken van een te grote maat bleek te zijn, werd het goede exemplaar per direct nagestuurd. Kortom: chapeau!
Hoi Harry, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - sokken.nl
X
Hoi Ingrid, Supertof dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld, we willen je hier graag voor bedanken. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - sokken.nl
vele soorten sokken geprobeerd met een schoenmaat 48 niet eenvoudig. Maar Falke is toch wel de top
Hoi Jacques, Bedankt voor de 4,5 sterren! Leuk om te horen dat je blij bent met de Falke sokken. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops en hopen dan vijf sterren te scoren! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Prima passende en comfortabele sokken van Falke.
Hoi Henk, Bedankt voor de 4,5 sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Goed om te horen dat je blij bent met de Falke sokken. Mochten je sokken ooit aan vervanging toe zijn, dan hopen we je graag uiteraard nog eens te zien bij één van onze shops! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Veel keus, faire prijzen, snelle verzending.
Hoi Michael, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling! Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - sokken.nl
de cotton toch sokken bevallen prima de sensitive kniekous zakt af en dat is niet zo prettig omdat de kousen net tot de rand mijn aangepaste schoenen blijven hangen
Hoi Wilma, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven, dat waarderen we enorm. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops en hopen dan op alle artikelen vijf sterren te scoren! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Duidelijke webshop, nette prijzen, snelle levering.
Hoi Peter, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop, dat is voor ons heel belangrijk. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Zonder problemen en prima levering. Tevreden
Hoi Herman, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle én correcte afwikkeling van je bestelling. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops en hopen je dan 100% tevreden te kunnen maken. Groetjes, Leanne - sokken.nl
Goede sokken, nette prijs, volgende dag bezorgd.
Hoi, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - sokken.nl
De bestelling van de sokken was erg gemakkelijk. De sokken werden snel geleverd. De sokken zelf zijn comfortabel, licht, ademend. Er is meer dan voldoende ruimte voor de tenen.
Hoi Mercutio, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én de sokken! We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops en hopen dan vijf sterren te scoren! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Hoi Marja, We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en willen je graag bedanken dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld. Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Leanne - sokken.nl
Ze waren niet wat ik verwachtte, te laag.
Hoi Albert, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de sokken. Mocht je hierover advies willen hebben, horen we het uiteraard graag. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops en hopen je dan 100% tevreden te kunnen maken. Groetjes, Leanne - sokken.nl
Sokken besteld voor een schappelijke prijs. Kwaliteit is uitstekend. Levering was snel en volledig
Hoi Ruud, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Goede prijs/kwaliteit, verschillende merken, snelle levering.
Hoi Jacco, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent. We zien je dan ook graag nog eens terug in één van onze webshops! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Ik had gehoopt door Falke sokken te kopen van het irritante sneakers sokken probleem af te zijn. Maar ook deze sokken zakken binnen mum van tijd onder mijn voeten. Heel dure sokken, direct weggegooid toen ik op steent trip was.
Hoi José, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat vervelend om te horen dat de sokken je niet bevallen. Hopelijk kunnen we je de volgende keer 100% tevreden maken met je aankoop. Groetjes, Leanne - sokken.nl
Keurig volgens afspraak bezorgd, Sokken zelf prima kwaliteit, zitten lekker en - belangrijk- kunnen in de wasdroger!
Eenvoudig bestellen en super snel geleverd en eindelijk de quartersocks die je in winkels nauwelijks kunt kopen.
Hoi Hans, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! Wat fijn om te horen dat je blij bent dat we quartersokken in ons assortiment hebben. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Super snel waren de sokken in huis. Soms heb je dat... gaatjes en pilletjes...dus voor nieuwe sokken ga ik naar sokken.nl. Dik tevree!
Hoi Madelief, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - sokken.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!