prima kniekousen

Voor mij in mijn hoge orthopedische schoenen zijn deze kniekousen fijn en katoen wat beter aanvoelt dan pantykousen.

Uitstekend!

Zoals altijd zitten ze als gegoten. Lekker warm, goede comfort.

Snelle levering en prima product

Heerlijke sportsokken!

Dankjewel!

Topsokken

Snelle levering en de footies zijn top!

Te strak aan de bovenkant

Om de voet zit de sok geweldig maar de boord is echt veel te strak. Ik had drie paar besteld maar kan ze helaas niet dragen.

Zijn mooi,zitten goed.

De sokken die ik tot nu toe aan heb gehad passen goed en voelen goed aan. Ze zien er ook best wel goed uit.

Uitstapje sokken

Stapp sokken draag ik al jaren. Voor het eerst bij sokken.nl besteld. Levering was uiterst snel.

Zachte sokken

De sokken zijn lekker zacht. Helaas zakken ze de hele tijd.

Quakter sok boord aan de korte kant

X

Alles goed gegaan

Prima snelle en correcte levering

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Tevreden met mijn nieuwe sneakersokken.

Great quality and quick!

Great quality and very quick delivery!

Top zitten lekker

Ze staan beeldig bij een man van 57

Ze zitten vast lekker, ik hoor geen klachten

fijne sokken

fijne sokken om te dragen

Kwaliteit sokken matig

Na 1 weken al gaten in een paar sokken. En de zwarte puma sokken zaten qua pasvorm heel goed, en de witte puma sokken zaten super los en zakken steeds af. Kwaliteit valt tegen

Toppie!

Helemaal prima

Perfect!

Perfecte (snelle) levering en kwaliteit!

Prima kwaliteit en heel goede service!!

Al een aantal keren besteld, en ik ben zeer tevreden met mijn bestellingen en vooral de goede service!

Snel geleverd!

Het was goed verpakt en snel geleverd En ik heb weer goede kwaliteit sokken Bedankt!

Altijd kwaliteit

Zoals verwacht een uitstekende levering en mooi optijd

Keuze en bestelling makkelijk, betaling en levering netjes en optijd.

Snel en goed

Met een klein maatje is passende sokken vinden soms lastig. Maat 35/38 is altijd te groot. Gelukkig heeft Falke merinosokjes maatje 35/36 en waren die ook nog in een lichte kleur in de aanbieding bij sokken.nl. Ik heb meteen drie paar besteld en kon er de volgende dag al een van aan! Bestellen ging soepel en snel. Dank!

Sokken besteld goede prijs en goede service

Goede webshop met goede producten met een goede prijs. En topservice.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!