Super leuke sokken

Super leuke sokken, super goede bezorging!!

Heel tevreden

Heel tevreden, snel geleverd. Goed product.

Snelle levering volgens afspraak

Snelle levering volgens afspraak

Goede service. Producten zijn snel en heel aangekomen. Ze hebben een groot assortiment. Zou zeker nog een keer bestellen.

Supersnelle service

Supersnelle service. Zeer duidelijke website!

Prima sokken goede maat goede levering

Prima sokken goede maat goede levering

Prima goede pasvorm en keurig R & L er�

Prima goede pasvorm en keurig R & L er op

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze en snelle levering

Snel verzonden wat ik alleen niet�

Snel verzonden wat ik alleen niet snap. Ik bestel 1 paar sokken en krijg het in een doos waar denk ik met gemak 20 paar sokken in kunnen. Daar mogen jullie wel iets meer over nadenken.

was perfect geregeld

was perfect geregeld

Fast delivery and good quality!

Fast delivery and good quality!

Very fast delivery

Very fast delivery, good quality.

Geweldige sokken

Geweldige sokken! Mooi dessin en een goede kwaliteit! Ze zitten ook prima!

Sokken.nl heeft een groot assortiment�

Sokken.nl heeft een groot assortiment sokken , zelfs in grote maten, kwalitatief zijn de sokken ook prima, goede pasvorm , ook in de grote maten, al met al Prima!!!

Helemaal tevreden met mijn aankopen! Snel en alles na wens dus Dankjewel

Kocht een hele mooie

Kocht een hele mooie, veel te dure, maar uiteindelijk bleek goed zittende sportonderbroek van het merk SAXX, en kreeg in het kielzog van mijn bestelling een paar HEAD sportsokken bijna cadeau! En heel snel in huis h�. Helaas mijn tenniswedstrijd verloren in mijn gedeeltelijk nieuwe outfit, maar dat heeft natuurlijk niet aan sokken.nl gelegen.

Top alles goed gegaan

Top alles goed gegaan

Alles goed

Alles goed: fijne website, uitstekend assortiment, snelle bezorging, mooie sokken!

Goeden dag het is goed gegaan met de�

Goeden dag het is goed gegaan met de bestelling. De vorige bestelling was er 2 dagen later dan verwacht maar het is in goede conditie ontvangen.Het is een aanrader.

Pakje kwam keurig op tijd

Pakje kwam keurig op tijd, erg blij met de sokken,

Prima en vlot geleverd

Prima en vlot geleverd. Alles naar het zin!

Snelle levering en leuke/mooie sokken

Snelle levering en leuke/mooie sokken

Lekkere sokken????

Ik heb voor het eerst hier sokken besteld en heb ze in goede orde ontvangen op de door het bedrijf aangegeven dag. En ze zijn lekker warm, en zitten lekker.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!