Super snelle bezorging van te gekke�

Super snelle bezorging van te gekke sokken. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Goede Service

Kreeg een mail dat niet alle sokken die ik besteld had meer in voorraad waren dus ik kreeg de optie om geld terug te krijgen of een ander paar sokken uit te kiezen zonder bij te betalen. Klasse service!

Prima levering!

Prima levering!

tevreden met sokken.nl

Netjes zoals vermeld bezorgd. Alleen vind ik de bezorgkosten aan de hoge kant.

alles is oke.

alles is oke.

Veel keus en snelle levering

Veel keus en snelle levering

S-avonds een bestelling geplaatst en�

S-avonds een bestelling geplaatst en dezelfde avond een mail dat er iets niet op voorraad was met een voorstel voor een oplossing. De volgende dag werden de sokken bezorgd. Helemaal top.

Goede producten en snel geleverd

Goede producten en snel geleverd

Super tevreden over de levering van�

Super tevreden over de levering van mijn Hugo Boss sokken.

Prima en snel geleverd

Prima en snel geleverd

Prima bedrijf. Raad het aan

Goede website en bestelling snel ontvangen. Het hele process met prima communicatie

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site. Makkelijk besteld en snel in huis. Top

Snelle service, alles prima geregeld

Duidelijke website en beschrijving�

Duidelijke website en beschrijving snelle levering

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen. Hele procedure makkelijk verlopen en de bestelling snel ontvangen.

Bestelproces verliep vlot

Bestelproces verliep vlot. Evenals de ontvangst van de sokken. Goed verpakt.

Van deze service wordt je blij!

Vlotte service, goede communicatie, en een mooi verzorgd product, met oog voor detail.

Hi beste trustpilot!

Hi beste trustpilot! Heb de sokken netjes in verpakking ontvangen. Maar er lagen veel stof op de sokken zelf. Waardoor ik mijn twijfels had of het wel echt helemaal nieuw was ondanks dat het goed was ingepakt. Maar ik laat het hierbij. Wie weet bestel ik ooit nog eens in de toekomst. Dan hoop ik wel dat het helemaal picco Bello d�r uitziet. Maar de verpakking zag er goed uit. Jullie bedankt voor het leveren. Mvg, Jo�l

Ze maken waar wat ze beloven

Ze maken waar wat ze beloven, snelle levering. Prima kwaliteit.

prima geleverd zoals gezegd is goede�prima

prima geleverd zoals gezegd is goede kwaliteit

GEWELDIGE sokken!

GEWELDIGE sokken! Super breed assortiment, ruime keuze voor iedereen. Ik ben nu grote fan van de recycle sokken, erg leuk en ook nog duurzaam. Service van sokken.nl ook hartstikke goed en snelle levering :)

Veel voorraad

Veel voorraad, snelle levering en goed kwaliteit

Goede kwaliteit / prijs verhouding en�

Goede kwaliteit / prijs verhouding en snel en goed bezorgd.

Weer razendsnel goede nieuwe sokken in�

Weer razendsnel goede nieuwe sokken in huis.

Zeer snel ontvangen

Zeer snel ontvangen. Mooie kwaliteit sokken wat ik graag wilde

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!