Prima service waar voor je geld en doed�

Prima service waar voor je geld en doed wat beloofd. Snelle levering.

Mooie sokken

Mooie sokken, snel geleverd, goed verpakt!

Bestellingsproces prima

Bestellingsproces prima. Binnen een dag in huis.

Hartstikke fijne sokken

Hartstikke fijne sokken. Snelle levering en prima service. Zeer tevreden.

Telefonisch contact gehad

Telefonisch contact gehad, geen wachttijd en goed advies gekregen. Bestelling de volgende dag in huis. Helemaal top dus

Goede winkel en snelle levering top�

Goede winkel en snelle levering top winkel

Wat een snelle service

Wat een snelle service. Bedankt

Nette en snelle levering.

Nette en snelle levering.

Prima. Voor duurzame sokken niet heel veel keuze. De meeste pakketten zijn prijzig. Maar verder wel een goede service en levering.

Sokken, boxers, shirts, prima shops!

Eigenlijk bij boxers.nl besteld, maar het nodigt uit om ook op hun andere sites te kijken, vandaar uiteindelijke bestelling via sokken.nl. Correcte, snelle levering. 1 Element niet op voorraad, goed alternatief geboden, ik koos voor mijn geld terug en dat was ook snel geregeld. Ik koop graag bij sokken, boxers of shirts.nl.

Gewoon top.

Gewoon top. Ruime keuze, snelle levering en kwaliteit volgens verwachting.

Jullie hebben de zaakjes keurig voor�

Jullie hebben de zaakjes keurig voor elkaar!

eigenlijk verdienen jullie 5 sterren

eigenlijk verdienen jullie 5 sterren. Echter er is een klein minpuntje en dat is de kleurstelling van de sokken op de foto. Deze is vaak erg onduidelijk en kan toch nog iets afwijken. Voor de rest prima afhandeling bij jullie, service is optimaal, correcte en snelle levering.

Mooie gezellige sokken van prima�

Mooie gezellige sokken van prima kwaliteit

Snelle afhandeling!

Bestelling gedaan. 4 verschillende items. 2 items vielen te groot uit. Teruggestuurd en meteen kleinere maat opgegeven. Tussen 1e bestelling, retourzending en bezorging 2e (omruil)bestelling zaten precies 5 dagen. Fantastisch! Wat een allert en accuraat bedrijf. Daar kun je zaken mee doen. Warm aanbevolen.

Bestelling binnen een dag in huis

Bestelling binnen een dag in huis. Goed verpakt en compleet. Prima service dus!

Prima ervaring

Prima ervaring. Zelf een artikel verkeerd besteld. Na retour zending binnen 2 dagen het juiste artikel in huis.

goede kwaliteit ruime keuze en snelle�

goede kwaliteit ruime keuze en snelle levering

Sokken.nl - voor herhaling vatbaar!

Kinder sokken besteld maar helaas werd het pakket een uur eerder afgeleverd door PostNL waardoor we het moesten ophalen en dus nog een dag extra moesten wachten. Klantenservice nog benaderd omdat ik dacht geen track en trace code ontvangen had maar ze reageerden netjes, begripvol en professioneel... en die code had ik over het hoofd gezien. Dus zeker waardering voor sokken.nl en absoluut de moeite waard om te bestellen. Prijs/kwaliteit en service 5 sterren!

5 sterren!

Wat maakt dat ik 5 sterren geef, is dat ik de kortingscode niet heb kunnen gebruiken..voordat ik het doorhad, kwam er �bedankt voor de bestelling in beeld�-en het totaal bedrag, zonder korting. Na een mail gestuurd te hebben met uitleg en vraag of de korting alsnog verrekend kon worden , werd de korting doorgevoerd. Super bedankt !

Heel goede website

Heel goede website, technisch echt top geregeld. En snelle levering.

Snelle levering goede prijs netjes�

Snelle levering goede prijs netjes verzorgd

Zeer correcte en vooral snelle levering!

Zeer correcte en vooral snelle levering!

Snelle levering en goed bereikbaar!

Snelle levering en goed bereikbaar!

Prima zaak

Prima zaak. Betrouwbaar en reageert snel.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!