Snel en behulpzaam!

Snel en behulpzaam!

Ruime keus en vlotte verzending.

Prettige webshop

Mooie, handige site met goede prijzen. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Aanrader.

Snelle levering ????

Snelle levering ????

Snelle levering en precies wat ik er�

Snelle levering en precies wat ik er van verwacht heb. ??

Sneller levering

Sneller levering, mooie sokken.

Gewoon doen

Goede kwaliteit en snel geleverd. Een aanrader als je op zoek bent naar sokken.

Prettige webwinkel

Sokken.nl heeft een duidelijke, gebruikersvriendelijke website. Artikelen worden aangeboden voor normale prijzen. Bestellingen worden goed verpakt en snel geleverd.

Aanrader

Snelle levering, goede service en goede prijs.

Mooie kwaliteit originele sokken

Mooie kwaliteit originele sokken. Op tijd geleverd in gratis cadeauverpakking.

Gemakkelijk te bestellen

Gemakkelijk te bestellen, op zondag besteld en de volgende dag al geleverd, netjes verpakt en goede producten. Kortom prima.

U doet �gewoon� uw werk zoals vele�

U doet �gewoon� uw werk zoals vele miljoenen in dit land. Zij vragen mij ook niet hoe ik hun werk beoordeel. Moet u ook niet doen. Prima sokken trouwens. Had eigenlijk uw mail niet moeten beantwoorden. U had 5 sterren gekregen als u mij deze beoordelingsmaul niet gestuurd had.

Goede kwaliteit en supersnel geleverd

Goede kwaliteit en supersnel geleverd, dat willen de mensen toch !!!

Uitstekend,snelle service en�

Uitstekend,snelle service en betrouwbaar. Met vr gr.ACH Den Haan

Duidelijke webshop, mooi assortiment, snel in huis, achteraf betalen = fijn

Prima assortiment en snel geleverd!

Prima assortiment en snel geleverd!

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit Aanrader

feest sokken

prima levering, de volgende dag. maar het zijn vooral de sokken die het m doen! sokken die me een feestelijk gevoel geven, ik trek ze lachend aan....

De sokken dagen prima

De sokken dagen prima en de gekochte maat past uitstekend bij mijn voeten.

Ruime keuze

Ruime keuze. Snel geleverd

Ik had een probleempje met het nummer�

Ik had een probleempje met het nummer van mijn adres. Het bedrijf is goed bereikbaar per telefoon en alles werd snel opgelost.

Snelle levering en keurig afgeleveerd.

Snelle levering en keurig afgeleveerd.

Gewoon helemaal top.

Gewoon helemaal top. De sokken die ik voor mijn vriend moest hebben hadden ze gelukkig op voorraad, dat kan ik niet zeggen van de meerdere zaken waar ik geweest ben om ze te halen. De prijs lag lager als wat ik er normaal voor betaal en waren snel op plaats van bestemming.

Hele lekkere sokken zitten perfect

Hele lekkere sokken zitten perfect Ik vind alleen jammer Dat logo onder aan de voetzool sok zitten dat vindt ik wat irritant zou het aan de zijkant Zetten dan loop je er niet op

Sokken prima en qualitatief goed

Sokken prima en qualitatief goed. 4,95 euro verzendkosten voor 1 paar sokken vind ik belachelijk veel, zeker als deze gewoon door de brievenbus kunnen. Beetje jammer...

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!