Goede sokken en snelle levering zonder�

Goede sokken en snelle levering zonder problemen.. fijne ervaring

Super service

Meerdere malen uitstekende leveringen en laatste keer zelfs de kortingscode -waarmee ik zelf een fout had gemaakt-, keurig achteraf op rekening teruggeboekt.

Sokken.nl doet mee aan de ********ij�

Sokken.nl doet mee aan de ********ij van Vriendenloterij en haalt op die manier waarschijnlijk nog eens extra geld binnen. Het is ****** omdat men het laat voorkomen dat het een gratis lot is terwijl het een abonnementsverbintenis is voor 14 trekkingen per jaar. Schande!!

Snelle verzending

Snelle verzending, achteraf betalen, netjes verpakt. En een eerlijk retour proces. Snelle afhandeling.

Snelle levering en uitstekend sokken.

Snelle levering en uitstekend sokken.

Goed product en zeer snelle levering!!!

Goed product en zeer snelle levering!!!

Site was klaar en duidelijk

Site was klaar en duidelijk, direct gevonden wat ik zocht. Kwaliteit top! ??

mooi aanbod sokken

mooi aanbod sokken

Dit is wat je wilt en verwacht van een�

Dit is wat je wilt en verwacht van een GOED BEDRIJF! COMPLIMENTEN EN IK BEN HEEL BLIJ MET DE BESTELLING.

Heldere site, snel geleverd

Heldere site, makkelijk uitzoeken en snel en correct geleverd

Omdat ik iets vergeten was te bestellen�Sokken.nl fijne winkel(s) en snel in huis

Omdat ik iets vergeten was te bestellen bij mijn bestelling bij boxers.nl en ik super aardig werd geholpen dat ze dat na wilden sturen zei ik dat Ik wel een nieuwe bestelling erbij wilde doen en kwam zo ook bij sokken.nl terecht, heel handig dat alles in 1 winkelmandje komt en ook nog extra korting! Dus combineren ga ik zeker vaker doen!

Prachtige sokken en goede kwaliteit!

Prachtige sokken en goede kwaliteit!

Heel duidelijk en ruime keuze aan�

Heel duidelijk en ruime keuze aan sokken.

Alles op tijd bezorgd

Alles op tijd bezorgd, netjes ingepakt, zoals het hoort

Uitstekend, goed

Snelle levering!

Snelle levering, mooie sokken.

Snelle levering, goed verpakt!

Prima aanbieding

Prima aanbieding

Prima levering

Prima levering, goede informatie daarover.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering. prima producten.

snelle levering.Sokken goede kwaliteit

snelle levering.Sokken goede kwaliteit

Erg tevreden

Ruim aanbod, ook van bijvoorbeeld wandelsokken. De bestelling werd snel geleverd, en was netjes als cadeautje verpakt. Dat is een leuke service van sokken.nl, zodat je items meteen cadeau kunt geven als je wilt. Prima ervaring met deze webshop!

Snelle levering, Service uitstekend

Snelle levering. Service uitstekend.

Vlotte levering van uitstekende sokken

Vlotte levering van uitstekende sokken, maar dat laatste was me al bekend.

Verrassend

De eerste keer dat ik bij sokken.nl heb besteld en zal zeer zeker niet de laatste keer zijn Duidelijke website en een ruime keuze. Snelle en accurate levering Alles mooi verpakt in een degelijke verpakking

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!