Alles volgens verwachting!

Alles volgens verwachting! Top sokken.nl!

Mooie sokken, snelle levering!

primadelux!

primadelux!

Snelle levering.

Snelle levering.

Aanbeveling!

Voor mij de eerste keer dat ik wat heb besteld bij SOKKEN.NL Ik was aangenaam verrast dat er zelfs de vraag kwam of de pakjes ingepakt moest worden. De bestelling geplaatst en de volgende dag om 11.30 de bestelling in huis en keurig netjes ingepakt. Alles top geregeld!! Een aanbeveling!!

duidelijke site

duidelijke site, snelle en correcte levering

Snelle service top kwalitijd en klanten�

Snelle service top kwalitijd en klanten service reageren snel op je e mail ????????

doe wat het zegt

doe wat het zegt

Duidelijke website, goede producten.

Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Snelle levering van goede producten voor een redelijke prijs.

Mooi sokken en snelle levering

Mooi sokken en snelle levering

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering! Je wordt netjes op de hoogte gehouden!

Snelle levering en een goed product

Snelle levering en een goed product

Super sokken ??

Super sokken ?? Gebruik ze als ik ga kangoo jumpen Zijn heerlijk voor de sport

Prima. Niets op aan te merken

Ik raad het echt aan!

Ze worden snel bezorgd. De kwaliteit van sokken zijn heel goed.

Snelle levering, prima kwaliteit

Sokken zijn snel geleverd...dus kan�

Sokken zijn snel geleverd...dus kan alleen maar tevreden zijn! Ga zo door.

Besteld

Besteld, betaald en de volgende dag super snel geleverd. Over de verzending,levering wordt alles schriftelijk bevestigd, zeer klantvriendelijk. En heel verrassend: alle sokken waren leuk in kado papier verpakt.

Prima sokken

Prima sokken

Supersnel geleverd ????

Supersnel geleverd ????

snel in huis en ben tevreden

Binnen 1 dag de bestelling ontvangen !

Binnen 1 dag de bestelling ontvangen !

Een fijne website

Een fijne website, makkelijk te bestellen en een uiterst snelle levering. Het pakketje was goed verzorgd. Zeker een aanrader om deze site te gebruiken.

Supersnelle levering!

Supersnelle levering!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!