de footies vallen erg tegen

de footies vallen erg tegen. Ik had gehoopt dat ze niet onder mijn voeten gingen zitten maar helaas is dit wel het geval. Na een paar passen lopen zakken ze van mijn hak af. Geen goede keuze geweest!

Overzichtelijke site met snelle�

Overzichtelijke site met snelle bezorging

Prima.

Prima levering.

Goede aankoop

Snelle levering, grote keus, duidelijke website en product voldoet volledig aan mijn verwachting.

Zeer tevreden. Er was een product uit de sale niet meer op voorraad, mocht kosteloos uit de nieuw collectie iets gelijke bestellen. Keurige service! Fouten maken is niet erg, hoe je ze.oplost is wat mensen onthouden. En dat was hier dik in orde.

Super snel zoals beloofd!

Super snel zoals beloofd!

Tevreden over product

Tevreden over product, snelle levering, zou hier zo weer bestellen.

Alles goed!

Alles goed! ????

Snelle levering, groot assortiment

Snelle levering van je bestelling. En ze hebben veel verschillende leuke sokken/merken in het assortiment

Snelle levering, prima sokken.

Top en snelle service

Top en snelle service. Goed product

Netjes

Keurig op tijd geleverd en netjes ingepakt.

Matchende niet-matchende sokken ;)

Veel keuze, goede kwaliteit en voorraad, en snel geleverd! Had matchende sokken van Many Mornings voor mijn man en dochter besteld als cadeau. Super leuk!

snel geleverd nette sokken maat zoals�

snel geleverd nette sokken maat zoals besteld

Nette en duidelijke shop

op zich niet bijzonder in de tijd dat je alles online kunt kopen. Gewoon besteld en een paar dagen later in huis.

Betrof een Schiesser zwembroek

Betrof een Schiesser zwembroek. Goede pasvorm en snelle levering

Alles goed geregeld van de bestelling�

Alles goed geregeld van de bestelling tot en met de vlotte bezorging.

op de website stond inpakservice

op de website stond inpakservice, aangezien het kadootjes zijn dacht ik het aan te klikken in de verwachting een rol papier erbij te krijgen, maar ik was zeer verrast dat er prachtige kadootjes uit het pakje kwamen! Dit is echt de overtreffende trap van inpakservice, wow!

Snel en goed.

Snel en goed.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Goed product, snel geleverd.

Mooie sokken

Mooie sokken, snel geleverd.

Betrouwbaar en snel

Al vaker sokken besteld en de kwaliteit is prima en de levering de volgende dag al!

Op tijd zoals beloofd en leuk ingepakt

Op tijd zoals beloofd en leuk ingepakt

Goede levering

Alles naar behoren geleverd.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!