On the photo they looked thinner and�

On the photo they looked thinner and the size is bigger than what i wanted.

Fantastische service

Een bestelling te snel afgerond, 2e bestelling bijgeplaatst. Na 1 mailtje werden beide bestellingen meteen samengevoegd en werden verzendkosten van beide bestellingen terugbetaald. Dag nadien werd de bestelling afgeleverd! Fantastische service! Daarenboven ook zeer tevreden over de sokken!

Zeer snelle levering <24 uur on huis

Zeer snelle levering <24 uur on huis

Bestelling

Bestellen ging makkelijk en kon via after pay betalen. Sokken zitten heerlijk.

Prima sokken

Prima sokken, bestellen ging gemakkelijk en de sokken werden op tijd bezorgd.

Value for money

Value for money, snelle levering en goede service!

Topservice!

Bijzonder tevreden over de persoonlijke service en bijzonder snelle afhandeling. Omdat er een 10-pack sokken niet meer leverbaar was kreeg ik direct een persoonlijke mail met excuses van een medewerkster en mocht ik zonder bij te hoeven betalen tien paar �losse� sokken Van hetzelfde merk uitkiezen. De dag erna al in huis. Dit soort service zorgt ervoor dat ik nu nooit meer ergens anders mijn sokken zal aanschaffen. Top!

Ik heb in het verleden nog besteld en�

Ik heb in het verleden nog besteld en altijd super content

Prima website en snelle levering??

Prima website en snelle levering??

Er is een ruime keuze en veel op voorraad. Snel afgeleverd.

Prima kwaliteit sokken

Prima kwaliteit sokken en super snel geleverd.

Sokken zijn van goede kwaliteit en�

Sokken zijn van goede kwaliteit en zitten heerlijk!

Mooie sokken

Mooie sokken, snel geleverd.

Mooie site

Mooie site, veel keuze en ook sokken van kwaliteit.

Prima sokken

Prima sokken, snel bezorgd

Fijne sokken en netjes op tijd geleverd

Fijne sokken en netjes op tijd geleverd

Top zo fijn dat ik voor onze zoon met�

Top zo fijn dat ik voor onze zoon met schoenmaat 48 makkelijk en snel sokken in zijn maat kan kopen bij jullie!

snelle levering, goede kwaliteit ,en nette service

alles perfect gelopen!

alles perfect gelopen!

Tip top in orde ????

Tip top in orde ????

Vanwege een kortingscode ben ik gaan�

Vanwege een kortingscode ben ik gaan kijken en bestellen. Ik heb besteld, maar de kortingscode is bij het afrekenen zo goed verstopt, dat ik de bestelling de deur al uit had, en nog de code niet had kunnen invullen. Ik ga nooit meer bij jullie winkelen want ik voel me ******en.

Prima site

Prima site, goede aflevering, producten kloppen! Snel, betrouwbaar en zorgvuldig

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling! Een van de weinige in het Corona tijdperk die zijn werk goed doet!

Aanrader.

Uitstekende site, met heel veel keuze. Snelle levering en precies zoals op de site werd aangeboden. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Erg blij mee.

Veel keuze en supersnelle levering

Veel keuze en supersnelle levering. Top!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!