Snel en uitstekend

Heel tevreden!

Alle vier de pakjes werden snel bezorgd, volgens de bestelling en gratis leuk verpakt. Dit is een veel leuker cadeautje, dan de gebruikelijke envelop met geld. We gaan hier zeker nog eens gebruik van maken!

Prima eerste ervaring met sokken.nl

Alles netjes op tijd en in goede orde ontvangen!

Aanrader!

Veel keus, betaalbaar en zeer snelle levering.

Snelle service ??

Snelle service ??

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling. Keurig verpakt, voor herhaling vatbaar.

Top !!

Top !!! Snelle levering

Perfecte sokken!

Perfecte sokken!

Prima service, snel in huis.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering. Heel fijn!

De sokken waren fantastisch en zeer�

De sokken waren fantastisch en zeer snel geleverd. Echter, ik had verzocht om te verpakken want het ging om een kado'tje. Bij aankomst zaten de sokken gewoon in een kartonnen doos. Teleurstellend!

Tevreden klant

Ruim assortiment en snelle levering. Tevreden klant.

goede sokken

goede sokken, snel geleverd

Leuk cadeautje

Super snelle en fijne services, 4 paar happy socks besteld en aangeven dat het een cadeautje was alle 4 de paren los van elkaar op een leuke manier ingepakt met zelfs nog een kleine notitie welk paar waar in zat.

Prima webshop

Prima webshop. Sokken waren goed verpakt.

Aanrader sokken.nl

Goed bedrijf, doen wat ze beloven. Ruime keuze in sokken en andere artikelen. De bestelling wordt netjes bevestigd.

heel goed

heel goed leuke sokken

Snelle keurige levering

Snelle keurige levering

Sokken.nl heeft echt �lles

Sokken.nl heeft echt �lles! Leuk kadootje uitgezocht. Gekozen om deze te laten inpakken, wat gratis is. Op elk pakketje zat een memoblaadje wat waar in zat, handig. Super leuk inpakpapier en super snel in huis. Top winkel!

Ruime keuze in verschillende sokken en�

Ruime keuze in verschillende sokken en ook nog eens voor leuke prijzen. Ondanks de Corona tijd ook snel geleverd!!!

Mooie goede kwaliteit sokken

Mooie goede kwaliteit sokken. Snelle levering.

Snelle levering, precies zoals beloofd!

Super snel en goede kwaliteit.

Super snel en goede kwaliteit.

Super??

Super, Super??

mooi

mooi, apart, snelle aflevering

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!