Erg fijn,en snelle service,mn zoon is�

Erg fijn,en snelle service,mn zoon is erg tevreden,heel erg dank Groetjes Willemijn

Zeer makkelijke site en veel keuze.

Zeer makkelijke site en veel keuze.

snel bezorgd

Heel snel bezorgd, netjes verpakt. Leuke sokken. Wel wat prijzig, zeker in combinatie met de verzendkosten terwijl ze gewoon in de brievenbus passen..

Prima site

Prima site, ik was al bekend met hun site boxers.nl

Super snelle en correcte levering

Super snelle en correcte levering. Grote keus met mooi assortiment.

Prettige site

Prettige site, snelle reactie op vraag, goede prijzen en ook nog eens goede producten.

Ik vind het vijf sterren waard ,omdat�

Ik vind het vijf sterren waard ,omdat het in een keer goed bedankt

Goed geregeld.

Snel en goed geregeld.

In deze moeilijke tijd nog onwijs snel bezorgt! Savonds besteld, volgende middag binnen. Ook top gedaan door de bezorgdienst natuurlijk.

Goede en snelle service

Prima site

Prima site. Producten zoals getoond op de website, betaling en levering prima geregeld.

Kwaliteit goede prijs snelle levering

Kwaliteit goede prijs snelle levering

Snelle complete service!

Snelle complete service!

Snelle levering en heel leuk ingepakt. Echt een cadeautje!

Kosten retourzending

Je hebt je bestelling snel en keurig binnen maar als je iets retour wilt doen dan wordt je bovenop de 2,75 ook verzendkosten berekend als hiermee je aankoop beneden de 35 euro komt te liggen... dat betekent dus 7,75 euro voor retour zenden! Vindt ik vrij fors voor deze bestelling en was mij niet vermeld op het retourformulier

Op tijd, mooi verpakt, leuke sokken ??

De sokken voelen goed en lijken van goede kwaliteit. De printjes zijn erg leuk. Ik had 35-37 besteld en heb maar 35 en ze zijn ietsjes te groot maar zitten goed. Ze zitten goed hoog ook.

TEVREDEN

correcte en vlugge levering.

Hele mooie sokken besteld van Levi's en�

Hele mooie sokken besteld van Levi's en Tommy H. Dragen erg fijn. Snelle levering.

Prima service, duidelijk en snel

Duidelijke website en snelle levering�

Duidelijke website en snelle levering van het bestelde produkt.

Super service en mooi ingepakt.

Super service en mooi ingepakt. Helemaal blij mee.

Prima service en goede kwaliteit.

Prima service en goede kwaliteit.

Mooie deal met geweldige kleurrijke�

Mooie deal met geweldige kleurrijke sokken ??

Snel geleverd enter waren precies de�snel en goed

Snel geleverd enter waren precies de sokken die ik had uitgekozen, prachtig!

het juiste product

het juiste product, goed verpakt, bezorging volgens afspraak

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!