Duidelijke communicatie in de�

Duidelijke communicatie in de voortgang. snel geleverd van goede kwaliteit

Snelle levering volgens bestelling.

Snelle levering volgens bestelling.

Ruime keus

Ruime keus, prima kwaliteit. Levering conform afspraak!

Sokken waren snel in huis

Sokken waren snel in huis, netjes verpakt. Enige jammere was dat ik in de bestelling aan kon geven of het ingepakt moest worden, vinkje aangeklikt sokken kwamen niet ingepakt binnen.

Super leuk sokken

Super leuk sokken ! Snelle levering.

Snel ontvangen en gekregen wat ik�

Snel ontvangen en gekregen wat ik wilde,stevige sokken.ik heb er wel iets meer voor betaald maar dan heb je ook wat.dus dat vind ik fijn

Prima levering van het bestelde!

Prima levering van het bestelde!

Snel geleverd, geen poespas Ze doen gewoon wat ze beloven.

Snelle levering, vriendelijke en snelle chat service en tot laat bereikbaar. Makkelijk te bestellen. Prima en fijne service.

Prachtige sokken voor een mooie prijs.

De sokken die ik heb besteld zijn heel mooi en de kwaliteit is precies wat ik had gehoopt. Keurig en snel geleverd. Een fantastische webshop.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, volgende dag al geleverd

Allemaal top

Allemaal top! En snel binnenkomen:-)

goed product en snelle levering

goed product en snelle levering

Ruime keuze

Ruime keuze, goede kwaliteit en vlotte bezorging. Top!

Wederom

Wederom, zoals altijd, goed geregeld. Snel in huis. Ik wil erbij vermelden dat het nu weleens een keer leuk zou zijn als ik eens een kortingscode via e-mail ontvang. Ik bestel regelmatig maar heb nog nooit eens een korting ontvangen.

Snelle levering en goede service.

Snelle levering. Mooie producten aan goede prijs. Goede service. Ook geen probleem om retour te zenden voor omruiling. Top bedrijf dus. Waar je op jou gemak iets kan kopen. Betrouwbaar.

Door sokken.nl de bestelling snel in�

Door sokken.nl de bestelling snel in behandeling genomen en aangeboden aan post.nl. Helaas langere levertijd door post.nl. Misschien niet geheel toe te schrijven aan sokken.nl, maar ik vind wel onderdeel van de aangeboden service.

Top! Prima assortiment en vlotte levering.

Makkelijk en snel

Makkelijk shoppen en snelle levering, fijn dat je bestelling van verschillende shops kunt combineren. Klantgericht!

#NAAM?

#NAAM?

Hele fijne sokken!

Hele fijne sokken! Super bestellen en levering. Het enige dat ik miste was een korting bij een afname van meerdere paren.

Snelle levering, goed verpakt.

Keurig op tijd en prima sokken

Keurig op tijd en prima sokken

Makkelijk bestellen en snel thuis bezorgd.

Goede sokken supersnelle levering

Goede sokken supersnelle levering

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!