Ideale website voor sokken

Breed assortiment ook in grote maten leuke prints en designs. Snelle levering. Netjes ingepakt voor Valentijn.

Snel en goed geleverd en�

Snel en goed geleverd en overzichtelijke site

Uitgebreide collectie en snelle levering

Hele uitgebreide collectie wanneer je net zoals ik van aparte sokken houdt. De levering is snel en verpakt in goede doos. Laten inpakken is ook mogelijk. Ik zal hier zeker vaker sokken gaan kopen.

geweldige sokken

geweldige sokken, leuk in een blik verpakt zodat het een leuk cadeau werd , hetgeen erg gewaardeerd werd door de ontvanger. Ik vond de bestelling snel en accuraat verzonden en netjes verpakt.

Altijd tevreden

Snelle levering, veel keuze en kwalitatief goede sokken!

Snel geleverd, helemaal volgens verwachting

Snelle levering ??

Snelle levering ??

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit

Ongelofelijk slechte kwaliteit

Heb groot aantal sokken van Tommy Hilfiger besteld. Kwaliteit is dramatisch slecht. Reeds na een keer dragen of wassen vallen de gaten er in. Dit is kennelijk Imitatiekwaliteit. Totale miskoop.

Alles prima in orde!

Prima snelle levering

Prima snelle levering

prima kwaliteit prima levering

prima kwaliteit prima levering

Supersnelle levering en alles naar wens!

Supersnelle levering en alles naar wens!

Snel geleverd, netjes, alles prima

snel geleverd en goeie kwaliteit van de sokken

Mooie kwaliteit sokken

Sokken zijn erg mooi en van goede kwaliteit. De service was erg snel en goed afgehandeld. Wij zijn er erg blij mee.

Prima afhandeling van de bestelling

Leuke goede sokken snel geleverd

Leuke goede sokken snel geleverd

Heel tevreden

Heel tevreden

Quick delivery!

Quick delivery, good service.

Correct en snel geleverd

Correct en snel geleverd

Gewoon alles goed geregeld

Gewoon alles goed geregeld! Goede producten ook.

Nog nooit zo een online meegemaakt.

Nog nooit zo een online meegemaakt.. BESTELDE ARTIKEL BLEEK TOCH NIET OP VOORRAAD..Gelijk enkele minuten na bestelling dit doorgegeven en kreeg mogelijkheid een andere uit te kiezen.. Heb ik gedaan,verschil wat ik moest betalen werd mij niet doorberekend.. En ik zie dat de producten echt zorgvuldig zijn gekozen en toch heel gunstig qua prijzen.. Mijn dank en proficiat..

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!