100% tevreden

100% tevreden: knappe duidelijke site om te bestellen, vlotte manier om te betalen. Snelle en puike levering.

Snelle levering, prima webshop.

Fatest delivery ever

Fatest delivery ever! Very happy

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering.

Zeer goed en snel geleverd

Netjes verpakt, goede communicatie en snel geleverd

Snelle en betrouwbare levering

Snelle en betrouwbare levering , duidelijke website en een mooie uitverkoop!

Mooie sokken

Mooie sokken

Snelle duidelijke service

Snelle duidelijke service

Een van de bestelde paar sokken was niet goed. Dit netjes via de mail bij sokken.nl aangegeven en dit hebben ze super opgelost. Kortom, goede producten en goede service mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn.

Besteld op zondagmiddag, gekregen maandagochtend.

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Het schoppen verliep vlot en ik ben�

Het schoppen verliep vlot en ik ben geschrokken van de snelle levering. De sokken zijn heel mooi / leuk en zien er van goede kwaliteit uit. Voor mijn part, doe zo verder.

Diverse sokken

Ik had diverse sokken besteld en ontving evenveel linker als rechter sokken. Nu zijn m'n voeten lekker warm. Uitverteld.

Veel keuze

Veel keuze, snelle levering. Alleen jammer dat het pakje niet met cadeau papier was ingepakt, terwijl ik deze optie wel aangevinkt had.

Prima sokken en snelle levering

Prima sokken en snelle levering

Goede levering

Goede levering. Die was ietsje vertraagd, maar dat is begrijpelijk in deze drukke tijd van het jaar.

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering. Schappelijke prijzen

Duidelijke website, snelle levering

snel en netjes geleverd

snel en netjes geleverd

Goede en vlugge service

Goede en vlugge service

Snelle levering en precies wat ik�

Snelle levering en precies wat ik besteld had!

Snel & mooi ingepakt

Snel & mooi ingepakt! Super!

Waanzinnig leuke en van goede kwaliteit�

Waanzinnig leuke en van goede kwaliteit sokken. Goede service en interesse naar de klant.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!