Top sokken

Top sokken. En van goede. Kwaliteit. Ben zeer tevreden.

Prima, snelle levering

Goede merken en snelle levering

Goede merken en snelle levering. Ook heel fijn dat je sokken als cadeau kunt in laten pakken.

Alles is verlopen volgens wens en�

Alles is verlopen volgens wens en planning producten zijn ook goed dus ben ik tevreden

Snelle levering.

Snelle levering.

Prima en snel

Prima en snel. Wel best prijzig. 12� voor 1 paar sokken.

de levering was prima

de levering was prima, maar ik vind de bestelkosten wel erg duur, voor een pakketje dat gemakkelijk door de brievenbus was gegaan. ik was 1 euro onder de 35 euro, moest 4 euro verzendkosten betalen en omdat ik overdag niet thuis ben ook nog eens 2 euro betalen voor de avonduren.

Snel geleverd, leuk verpakt en slim genummerd, zodat ik wist welk pakje voor wie was. Echt top!

Snel geleverd!

Snelle levering en prima keus in de�

Snelle levering en prima keus in de webwinkel.

Een tevreden klant!

Ik ben heel tevreden over mijn bestelling bij Sokken.nl. Ze verkopen zeer goede merken, dus sokken van uitstekende kwaliteit. Ik doe altijd onderzoek naar de laagste prijs voor de sokken die ik heb uitgekozen en dan komt bijna altijd Sokken.nl er als winnaar uit. De levering is snel, dus ik ben een tevreden klant.

Fijne levering

Super snelle levering en de enige winkel die de gewenste sokken in alle maten verkocht!

Good and arrived in time

Good and arrived in time. Fast delivery and they also packed my items.

prima!

Snel en mooi ingepakt in kerstsfeer!

Snelle levering en super verpakt

Snelle levering en super verpakt; met stickers erop welke sokken waar inzitten!

Snelle levering, netjes verpakt.

Snelle service, goede kwaliteit sokken!

Da's goed

Pakketje keurig in cadeaupapier gewikkeld. Over het algemeen tevreden met de service.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering. Heel tevreden.

Nog niet ontvangen!

Nog niet ontvangen!

Heerlijke sokken

Heerlijke sokken

Snel & goed

Op zondagavond besteld, maandag al in huis. Ondanks de decemberdrukte ook nog allemaal apart prachtig ingepakt met plakkertje wat waar in zit! Top service.

Goede ervaringkwaliteit

Goede ervaring. Kwaliteit is ok.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!