's Avonds om 21.30 besteld

's Avonds om 21.30 besteld, de volgende ochtend om 10 uur in huis!

alles was gelijk het moet

alles was gelijk het moet

Het was mooi ingepakt en netjes�

Het was mooi ingepakt en netjes bezorgd. Maar de bezorgtijden waren vervelend.

Prima, snelle levering en goede producten

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Super snelle en goede levering!

Super snelle en goede levering!

Heel tevreden:)

Super mooie sokken en snel geleverd.

De sokken heb ik bij jullie gekocht omdat het assortiment groot is.

De sokken heb ik bij jullie gekocht omdat ik ze voor mijn man en zoon als kerstcadeau wil geven. En de keuze is groot aan merken. Mooie kwaliteit. Top. Ik denk dan ook dat ik zeker weer bij jullie zal bestellen.

Heel tevreden!

Bestelling conform afspraak geleverd. Nog niet gebruikt maar ziet er keurig uit!

Perfecte levering

Super snelle levering

Super snelle levering en leuk dat het gratis werd verpakt in kerst cadeau papier

Top sokken

Top sokken, snelle service

Mijn ingewikkelde bestelling

Mijn ingewikkelde bestelling - dertien paar sokken in verschillende maten - is goed verzorgd en snel afgeleverd. Elk paar apart in een feestelijke verpakking met aan de buitenkant de maat zichtbaar aangegeven. Prima dus!

Hele snelle levering en goede kwaliteit

Hele snelle levering en goede kwaliteit

Prima service, snelle levering

Super snelle levering!!!

Super snelle levering! Alles keurig en mooier kwaliteit.

Prima, snel geleverd, mooie producten.

Goede communicatie en snelle levering

De sokken mix van Tommy Hilfinger besteld. Snel geleverd en de sokken bevallen prima. Blij mee!

Altijd netjes en optijd geleverd

Altijd netjes en optijd geleverd. alles mooi overzichtelijk

Heel fijne sokken

Heel fijne sokken, heel veel elastan , voor sokken die niet afzakken.

Alles geheel volgens toezegging,keurig�

Alles geheel volgens toezegging,keurig verpakt. En ook nog optijd (wat ik niet had verwacht ivm de decemberdrukte) Heel blij er mee .

Vlotte afhandeling !

Vlotte afhandeling !

Prima service!

Prima service!

Prachtig ingepakt en vlot geleverd, met een onverwachte service

Prachtig ingepakt en vlot geleverd. Bovendien stond op de bon met een cijfer aangegeven, in welk pakje, welke sok zat! Dank voor deze service.

De sokken op zich zijn prima

De sokken op zich zijn prima. de levering was snel, en niet in een ****** grote doos (h��l goed!) maar ging niet helemaal lekker: pakje werd bezorgd op nummer 4 ipv op nummer 42 (ging dat bij mij of bij jullie fout? en de sokken weren niet ingepakt in sinterklaaspapier zoals ik had aangevinkt. daarom de relatief lage waardering.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!