Snelle service mooie sokken

snelle afhandeling en bezorging

snelle afhandeling en bezorging

Snelle levering mooi kerst verpakt

Snelle levering mooi kerst verpakt

ik had een onvoelbare teennaad verwacht�

ik had een onvoelbare teennaad verwacht voor deze prijs!

Correcte levering op aangeven tijd.

Correcte levering op aangeven tijd.

Prima sokken

Prima sokken, snelle levering. De website op een telefoon is alleen niet ideaal

Goede service!

Ik had aangegeven dat het ingepakt moest worden. Dit was netjes gebeurd: er zat zelfs een stickertje op welk kadootje welke sokken bevatte. Super!

Prima vlotte bezorgen mooi product.

Prima vlotte bezorgen mooi product.

Geweldig webadres!

Het bestellen, betalen en bezorgen verliep allemaal helemaal naar wens. Zelfs de zorg erom heen was super, dus een aanrader!

Duidelijk bestelformulier

Duidelijk bestelformulier, bezorging op tijd. Gewoon goed, zoals het hoort !!

Prima, snel, goed verpakt, mooie kwaliteit

Duidelijke website en op tijd geleverd.

Duidelijke website en op tijd geleverd.

Mooie sokken

Mooie sokken, snelle levering en inpakservice

snel en effectief bestellen en ontvangen

snel en effectief bestellen en ontvangen

Super snel en zeer goede kwaliteit

Super snel en zeer goede kwaliteit

Niet de goedkoopste op blackfriday maar�

Niet de goedkoopste op blackfriday maar doen wat ze beloven en dat is ook wat waard!

Snel

Snel, correct en veel keus.

Top website

Prima site, grote collectie, duidelijke bestelwijze en snelle levering, kortom top!!!

Snelle levering, geweldige service. Mijn vraag over een bepaalde kniekous werd snel beantwoord. Waarna ik mijn bestelling kon afronden.

Overtreffen van verwachtingen...Nadat�

Overtreffen van verwachtingen...Nadat ik 5 paar sokken heb aangeschaft en kosteloos heb laten inpakken op Sokken.nl was het op voorhand een raadsel of ik de sokken nog wel uit elkaar kon houden. Sokken.nl had hier ook over nagedacht en had op de verzendlijst een nummering aangebracht, die overeen kwam met de verschillende ingepakte sinterklaascadeautjes; perfect! Niet alleen zeer tevreden gebruikers van de Sokken van Sokken.nl maar ook een zeer tevreden Sinterklaas.

Snelle levering. En degelijk verpakt

Perfect. Maat 47 moeilijk te vinden? Gelukkig niet bij sokken.nl

Weer super geregeld!!

Weer super geregeld!!

super toffe sokken gekocht

super toffe sokken gekocht, goede kwaliteit!!

Duidelijke site

Duidelijke site, snelle levering. Gratis ingepakt als een mooi kerstcadeau!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!