Prima, geen gedoe

mooie sokken

Snelle levering mooie sokken

Wat ging niet volgens wens?

Dit was de eerste keer bij sokken.nl. Op zich wel tevreden, maar volgens mij zouden de bestellingen in cadeaupapier verpakt worden (was niet gebeurd) en het afleveradres was anders dan ik volgens mij had aangegeven. Ook lukte het in eerste instantie niet om de gewenste maat aan teg geven. Toen maar gestopt en het de volgende morgen weer geprobeerd. Toen lukte het wel.

Snel afgeleverd.

Snel afgeleverd.

Prima levering en goede sokken!

Prima levering en goede sokken!

voucher vergeten, top klantenservice

Vergeten om de kortingscode in te vullen tijdens de bestelling. Deze is na contact met de klantenservice alsnog verwerkt en heb het geld terug gestort gekregen. Top service!

Leuke sokken

Leuke sokken, lekker vrolijk, mooi materiaal. Heb ze nog niet gedragen maar probeer ze vandaag nog uit in wandelschoenen. Fijn dat er veel keuze is bij Happy Sokken.

Vlotte levering

Vlotte levering, mooi en goed verpakt.

Snelle levering en goede kwaliteit�

Snelle levering en goede kwaliteit sokken!

Sokken

Kwaliteit goed en een snelle service. Verder niets aan toe te voegen. Toekomst zeker vaker een bestelling doen.

Snel geleverd geheel volgens plan!

Snel geleverd geheel volgens plan!

Echt super leuke verpakking

Echt super leuke verpakking

Zeer tevreden over de levering van de�

Zeer tevreden over de levering van de leuke sokken. Mooi op tijd en leuk ingepakt.

Mooie sokken en hele snelle service

Mooie sokken en hele snelle service

Goed , snel en makkelijk

Korekt en snel

Korekt en snel

Vrolijk

Leuke, vrolijke sokken tegen een aanvaardbare prijs.

Snel geleverd en van mooie kwaliteit!

Snel geleverd en van mooie kwaliteit, dessin ziet er prachtig uit. Dik tevreden! Website prettig om te zoeken.

Hoop keus in grotere maten

Hoop keus in grotere maten. Mijn man heeft maat 48 en dat is altijd lastig. Kan hier in de buurt alleen naar slagen voor zwarte sokken maar vind een kleurtje of streepje ook wel eens leuk. Jammer dat er geen Happy Socks in zijn maat zijn die vind ik nog leuker. Verder een hele snelle levering! Wij hebben mooi wat kadootjes voor pakjesavond ;)

Eindelijk betaalbare en goede kwaliteit�

Eindelijk betaalbare en goede kwaliteit sokken voor de 'grote' voeten !! Snelle levering, geen gedoe...

zeer snel geleverd en goede kwaliteit

zeer snel geleverd en goede kwaliteit

snelle bezorging

snelle bezorging, precies wat ik besteld had, netjes verpakt

gewoon goede sokken .

gewoon goede sokken .

Good collection & fast service.

Good collection & fast service.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!