Makkelijk met bestellen en ze hebben�

Makkelijk met bestellen en ze hebben ook grote maten

Alles dik in orde

Alles dik in orde, van bestellen tot aan levering. Zelfs nog netjes iets nageleverd wat er eerst niet meer zou zijn. En daar hoefde ik zelf weinig aan te doen. Keurig geholpen en prima website.

Snelle levering, perfecte pasvorm

goed en goedkoop

goed en goedkoop

Prima snel geleverd

Prima snel geleverd

Snelle levering. Leuke sokken

goed assortiment

goed assortiment, vlot geleverd en goed verpakt

Vlotte levering

De bestelde sokken werden vlot geleverd en alles was keurig in orde. Van harte aanbevolen.

Heel goed prima service maar geen 5�

Heel goed prima service maar geen 5 sterren omdat ik het jammer vond dat je het niet naar een afhaalpunt kon sturen

Goede snelle levering ..

Goede snelle levering ... zonder teveel gedoe!

Veel keus en snel geleverd.

Ik heb gevonden wat ik zocht en dit werd snel geleverd. Prima dus!

Sokken besteld �n sokken ontvangen.

Sokken besteld �n sokken ontvangen. Dus tevreden.

Ik vind het een super bedrijf en klant�gericht

Ik vind het een super bedrijf en klant gericht

Goede website

Goede website, goed assortiment, snelle levering

Prima. Perfect geleverd.....

Prima. Perfect geleverd!

Snelle levering en prima verzorgd

Snelle levering en prima verzorgd. Mijn man heeft grote voeten 52. Wel jammer dat daar weinig keus in is, maar er is in iedere geval wel wat :-)

fantastische sokken

fantastische sokken, prima bedrijf 1 sterretje minder omdat 1 paar sokken gewoon niet paste in juiste maat, gemaild, pas na reminder (direct) antwoord; prima afgehandeld.

Super snelle service!

Super snelle service! Top...

Naast je sokken van verwaandheid..

... terecht, de werking en service van de site helemaal top. kVind alleen Happy Socks te duur voor wat je ervoor krijgt. Maar ze zijn op Sokken.nl wel stukkie goedkoper. Netjes bezorgd.

Goede service. Er werd snel op mijn vraag per e-mail geregeerd. Top

Duidelijke site waar je makkelijk kunt�

Duidelijke site waar je makkelijk kunt bestellen en gelukkig werd de bestelling ook op tijd geleverd.

Top! Mooie sokken.

Goeie winkelprima

Goeie winkel, bezorging snel

Prima site met uitgebreide keus

Prima site met uitgebreide keus. Prijsstelling zou scherper mogen.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!