Prima ervaring!

Mijn bestelling werd supersnel bezorgd. Mooie sokken! Ben er erg blij mee.

Snelle levering.

Snelle levering.

Snelle levering en uitstekende klantenservice

Snelle levering en uitstekende klantenservice! Ik had 2x multipack sokken besteld waarvan 1 (ander merk) mij niet beviel omdat ze te lang waren. Teruggestuurd met de meegeleverde retouren bon. In een paar dagen tijd mijn nieuw uitgekozen sokken weer in huis en �1,- retour op mijn rekening omdat deze goedkoper waren. Een voorbeeld voor andere webshops zou ik zeggen! TOP

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

priam ervaring. vlotte levering.

snelle levering. goeie uitleg product dus geen tegenvallers achteraf.

Alles prima!

Fijne website, de bestelde spullen de volgende dag binnen. Voor mij een pluspunt is dat je ook kunt kiezen voor een afhaallocatie in de buurt.

Makkelijk kiezen en vlotte service

Eenvoudige selectie van maat, kleur via website, vlotte levering, prima contact mogelijkheden tussentijds. Betrouwbaar, snel, prettig!

Snel en zorgvuldig...op alle ingepakte�

Snel en zorgvuldig...op alle ingepakte sokken zat een een nummertje welke sokken er in zaten. Perfect!

Een klein probleempje met PostNL

Een klein probleempje met de tracker van PostNl... maar de klantendienst heeft ons perfect geholpen!

Super snelle levering en mooi�

Super snelle levering en mooi ingepakt! Top!

Natasja

Maten kloppen niet

Gemakkelijk, mooie sokken, maar de helft te groot. Maten kloppen niet. Alles is nl wel de zelfde maat.

Snelle levering!

Snelle levering!

Is een leuk bedrijf

Is een leuk bedrijf met veel verschillende soorten sokken, alleen weinig maat 48, graag wat meer keus.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering. Cadeauverpakking erg leuk gedaan.

Super webshop

Makkelijk besteld, super snel geleverd en erg mooi ingepakt waardoor ik het meteen na ophalen mee kon nemen naar de verjaardag van mijn broertje (ik heb ze laten leveren bij een pick up point) enige is dat ze bij het ophaalpunt dan weer de zaakjes niet op orde hadden en we een ruim half uur moesten wachten tot iemand eindelijk zijn ogen open deed en het pakketje vond haha maar daar kan sokken.nl niks aan doen!

Snel geleverd en mooi in gepakt.

Snel geleverd en mooi in gepakt.

Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.

Zeer tevreden.

Snelle correcte levering. Mooie aanbiedingen. Zeer tevreden. Is overigens niet de eerste keer dat ik er iets besteld heb. Ze houden je ook op de hoogte inzake het verzenden etc. Sokken.nl is zeker een aanrader.

Prima sokken op tijd geleverd

Op tijd geleverd , slim verpakt zodat het in de brievenbus paste. De sokken voldeden geheel aan de verwachtingen

Super snelle service

's-av. order geplaatst , vlg morgen 10.00 uur in huis!! Ik zeg top geregeld.

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Super snelle levering

Super snelle levering

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!