prima site en snelle levering

prima site en snelle levering

Bestelling was prima

Bestelling was prima. Waren jullie vergeten in te pakken? Groetjes Marijke

volgens afspraak op tijd geleverd

Prima service snelle levering. Savonds besteld volgende ochtend in huis. Aangegeven om de sokken in te pakken, helaas was dit niet gebeurd.

Prima, volgende dag gelijk geleverd en mooi ingepakt

Bestelling was heel snel en mooi�

Bestelling was heel snel en mooi ingepakt. Top!!

Makkelijk werkende website, snelle levering, goede prijzen en goede service. Vroeg om een leuk gedichtje voor bij mijn bestelling (valentijnscadeautje) en werd zeker niet teleurgesteld.

overzichtelijke site

overzichtelijke site makkelijk te doorlopen super snelle nette levering!!

Goedkoop en goede kwaliteit

Goedkoop en goede kwaliteit, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden

Na 8 jaar worden ze toch een beetje sleets ??.

4 paar Hillfiger sokken besteld nadat ik 8 jaar lang gebruik heb gemaakt van mijn vorrige aankoop van hetzelfde merk. Heb gelijk 4 paar Levi�s sokken er bij gekocht om ook dat merk maar eens uit te proberen. Mooie sokken in een prachtige verpakking. Snelle levering. Dik tevreden.

snel bezorgd

snel bezorgd

Makkelijk en snel

Makkelijk besteld, en erg snel bezorgd. Geen moeilijk gedoe of spam achteraf. Precies wat je wil van een webwinkel, erg tevreden!

Voor de zoveelste maal perfect.

Voor de zoveelste maal perfect.

Zeer goede prijs en snelle levering.

Zeer goede prijs en snelle levering.

Prima op tijd geleverd en producten�

Prima op tijd geleverd en producten zijn uitstekend

Super tevreden over de sokken

De sokken waren precies zoals omschreven. En bevestingsmail en het versturen vanuit bedrijf perfect. Alleen de verzending via Post NL is belabberd.

Sokken-bestelling

Heel vlot te bestellen via de website en h��l snelle levering. Compacte levering om afval te vermijden. Wordt geapprecieerd.

Good quality, fast delivery, Highly recommended!

Top: veel keus, overzichtelijk en komen afspraken na

Overzichtelijke website, veel keus en komen afspraken prima na. Top.

Product 1 dag later al binnen

Product 1 dag later al binnen. Geleverd wat ik verwacht had en prima verpakt

Heel goed. Makkelijk bestellen en goed afgeleverd.

Top winkel, snelle levering!!

Zeer tevreden over de bestelling en de levering!! Binnen 24 uur!!

Snelle levering de sokken passen goed

Snelle levering de sokken passen goed

Heb mijn sokken NIET ontvangen !

Heb mijn sokken NIET ontvangen !

Leuke sokken leuk ingepakt.

Leuke sokken leuk ingepakt.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!