Prima sokken

Prima sokken, snel geleverd

snelle levering en goede prijs!

snelle levering en goede prijs!

Top geleverd snel en netjes!

Top geleverd snel en netjes!

Prima webwinkel

Prima webwinkel, breed assortiment, alles is voorradig, snelle levering.... 5 reeten!!!

Prima webshop

Prima webshop.. Helder, duidelijk en veel keuze. Met een probleempje bij het afrekenen werd ik gelijk via de chat geholpen middels een nieuwe betalingslink.

Supersnelle levering.

Supersnelle levering. Heel fijn product. Sokken zitten super lekker, zacht en blijven ook goed zitten.

Snelle levering en kwaliteit

Snelle levering, goede prijs en prima kwaliteit. Zo hoort het eigenlijk.... Dank!

Zoals het hoort

Heldere site, vlotte levering. Wat je eigenlijk verwacht.

Super shop! Aanrader!

2 paar happy socks besteld voor de verjaardag van een vriendin. Ontzettend veel variatie en erg goedkoop. Het kon gratis worden ingepakt, en de bestelling was er met een dag. Super vrolijk ingepakt en duidelijk aangegeven welke sokken in welk pakje. Would definetly buy again!

Schoolvoorbeeld.

Voor de tweede maal besteld en even tevreden als bij de eerste bestelling. Top .

Perfecte communicatie en levering.

Perfecte communicatie en levering.

Netjes verpakt en zelfs kleuraanduiding�

Netjes verpakt en zelfs kleuraanduiding op pakjes...

Prima service en kwaliteit

Prima service en kwaliteit

Compleet tevreden

Prima prijzen. Vlotte levering. Goed verpakt. Compleet tevreden.

Overzichtelijke keuzemogelijkheden.

Goede, duidelijke keuzemogelijkheden voor het bestellen van (met name) sokken.

Hipsters en sokken zitten prettig

Ik bestelde de sokken op zondag en�

Ik bestelde de sokken op zondag en kreeg ze maandag. Dat is me 1 dag te snel. Ik wil niet stimuleren dat mensen op zondag werken. We hebben vrije tijd nodig.

Snelle levering en de inhoud klopt.

Snelle levering en de inhoud klopt. Niks meer aan doen.

Bestellen ging makkelijk

Bestellen ging makkelijk - aflevering was snel

Super snelle levering

Super snelle levering. Ik bestelde 4 paar sokken en liet ze inpakken. Ieder paar was apart verpakt in een ander soort papiertje. Zo had ik een super vrolijk en kleurig cadeau. En na het uitpakken was iedereen happy!

Snel en goede service

Snel en goede service

Alles volgens afspraak geleverd

Alles volgens afspraak geleverd, perfect

Vlotte levering van een goed produkt.

Vlotte levering van een goed produkt.

Duidelijke informatie op de website en�

Duidelijke informatie op de website en snelle levering.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!