Snelle levering, goede kwaliteit!

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Perfect!

Zeer snelle levering. Topkwaliteit sokken

Snel geleverd en ook nog mooi ingepakt

Snel geleverd en ook nog mooi ingepakt, top!

makkelijk bestellen

makkelijk bestellen, snelle en juiste levering

Snelle levering. Goed verpakt. Geen enkele aanmerking.

Super snelle levering & top service

Super snelle levering, zondag besteld maandag in huis en super netjes ingepakt als cadeautje door de gratis inpak service! Zelfs een los opgeplakt stickertje erop met wat welk product is.

Netjes verpakt

Netjes verpakt, krek wa ik wou. ;). Ga er nu bijbestellen.

Prima producte en accurate levering

Prima producte en accurate levering. groot keuze in grote maten

Top aankoop en prima service

Top aankoop en prima service

Dikke prima

Ruime keuze, snelle levering.

Snelle levering, alles top!

goed verpakt voor levering in brievenbus, mooi op tijd en feestelijke cadeauverpakking.

Tevreden klant

Snelle levering, goede prijs

Tommy hilfiger sokken.

Super snelle service.

het pakketjes met sokken kwam erg snel�

het pakketjes met sokken kwam erg snel en gewoon door de brievenbus, geen extra grote verpakkingen die niet nodig zijn , mooi compact en in goede orde ontvangen

Zoals altijd prima ervaring

Zoals altijd prima ervaring. Snel, netjes..

Supersnelle levering en

Supersnelle levering en, in tegenstelling tot de site van Tommy Hilfiger zelf, geen verzendkosten!

Gewoon

Kunnen jullie niet gewoon een vinkje zetten van "heeft gedaan wat het beloofd heeft"? Want dat is het geval.

Snelle verzending

Snelle verzending

Geweldig bedrijf waar je blij van wordt......

Geweldige site. Veel keus en ruim assortiment. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Blijf hier zeker terug komen. Het bestelde wordt ook keurig en goed verpakt verzonden en is op de beloofde dag tijd in huis. Top??????????????

Sokken besteld

Sokken besteld, Sokken gekregen, Simpel

Prima hoor!!

Snelle levering. Prima website. Het enige dat ik miste was een produktomschrijving. Zoals materiaal waar het van is gemaakt. De Stance sokken die ik had besteld waren alle vier verschillend. Is op de afbeelding niet te zien.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!