Sokken zitten perfect.
Hoi Cok, Een 10 en “PRIMA”, daar worden we blij van! Bedankt! Graag tot een volgende keer! Groetjes, Kyra - sokken.nl
Hoi Jan, bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent over de levering. Kom je nog eens langs in een van onze webshops? Groetjes, Kyra - sokken.nl
prettige kousen sluiten mooi aan, geen last van teen naad en de boord is ook fijn, zakken niet af.
Hoi Annemieke, bedankt voor je beoordeling! We hopen dat je een heleboel stappen met deze fijne sokken mag maken. Mochten ze ooit aan vervanging toe zijn, dan weet je ons weer te vinden. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Alle s is hiermee gezegd. Volgende keer tenminste een maat kleiner.
Hoi Anny, bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Wat vervelend dat de sokken niet helemaal naar wens zijn, we zullen per mail contact met je opnemen. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Snelle en heel goede levering
Hoi Sofie, Wat een fijne review, dank je wel! We vinden het super dat je ervaring zo goed was. Geniet van je aankoop en graag tot een volgende keer! Groetjes, Kyra - sokken.nl
Er zijn sokken die te klein zijn en dus niet prettig zitten.
Hoi Lyda, bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Wat vervelend dat er sokken bij zijn die kleiner uitvallen, de pasvorm kan per merk verschillen. Hopelijk heb je verder veel plezier van je aankoop. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Ze zitten lekker kleurrijk zoals gewenst. Ze zien er het zelfde uit als toen ik het plaatje bekeek Op de website. Prijs kwaliteit verhouding Klopt.
Hoi Marjo, Dankjewel voor je enthousiaste review! Super dat je zo blij bent met ons brede assortiment en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop en mochten ze ooit aan vervanging toe zijn, je weet ons te vinden! Groetjes, Kyra - sokken.nl
Falke geweldige wandelsokken.
Hoi Jan, bedankt voor je beoordeling! We hopen dat je een heleboel stappen met deze fijne sokken mag maken. Mochten ze ooit aan vervanging toe zijn, dan weet je ons weer te vinden. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Snelle levering, goed werkende site. Kortom heel tevreden! Heb veel sokken besteld en kan nog geen oordeel geven over alle sokken die ik besteld heb, maar de drie paar die ik aan heb gehad zitten heerlijk.
Hoi Greetje, Top dat je zo tevreden bent! Van overzichtelijke site tot snelle levering, we doen het met liefde. Graag tot de volgende bestelling! Groetjes, Kyra - sokken.nl
Na mijn bestelling zijn de producten snel geleverd. De producten zelf zijn ook erg fijn dus zeker een aanrader
Hoi Jacques, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de kwaliteit als de levering. We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer terug te zien. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Heb o.a. werksokken besteld; het materiaal is goed, maar de pasvorm is heel vreemd; de sok is veel te ruim aan alle kanten, terwijl de maat klopt; probeer het minor te lossen door veel te wassen en wél in de droger te doen in de hoop dat ze krimpen
Hoi Ronald, bedankt voor de feedback. Wat vervelend dat de sokken niet naar wens zijn, we zullen contact met je opnemen per mail. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Puma sportsokken zitten wel lekker, maar wat dun. Die zullen niet lang meegaan, zoals alle sportsokken in Nederland. **** sokken ook dun, niet lekker dik en stevig zoals ik had gehoopt.
Hoi Mischa, Bedankt voor je review. Jammer dat de sokken niet volledig aan je verwachtingen voldoen. We waarderen je feedback, mochten de sokken aan vervanging toe zijn, we kijken graag met je mee naar passende sokken. Groetjes, Kyra - sokken.nl
De sokken die ik heb besteld van HEAD waren naar mijn idee niet de kwaliteit die ik verwacht had. Er werd direct contact opgenomen en naar een goede oplossing gezocht. De manier en snelheid hoe het opgepakt is mogen dan ook de complimenten krijgen.
Hoi Mike, dank je wel voor je review. Fijn dat de levering goed is verlopen. Jammer om te horen dat je twijfels hebt over het product, we nemen per mail contact met je op om hier samen naar te kijken. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Originele beoordeling
Ik heb ook de echte sokken van Head maar dit lijken wel de temu variant er van.
Een paar mooie sets sokken besteld. Snelle levering en alles oke.
Hoi Lis, bedankt voor je review. We doen ons best om bestellen zo makkelijk en leuk mogelijk te maken, fijn dat je dat zo hebt ervaren. Zien we je nog eens terug? Groetjes, Kyra - sokken.nl
Op tijd geleverd, prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben tevreden!
Hoi Frank, wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Dankjewel dat je ons daarvoor zo positief beoordeeld. Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Kyra - sokken.nl
2 verpakkingen van 3 boxershorts beide in aangebroken verpakking, clipjes e.d. er los bij gegooid. Bij boxershorts wordt het toch niet geaccepteerd een aangebroken verpakking, bijv na passen, te retourneren? Dat schijnt hier wel gebeurd te zijn. Zou netjes zijn om dat tevoren mee te delen.
Hoi Han, Dank je wel voor je review. Jammer dat de verpakking niet naar verwachting was. We begrijpen dat dit vervelend is en nemen je feedback mee. Groetjes, Kyra - sokken.nl
De bezorger weet het volgens PostNL zeker: hij is uitgerekend bij mijn pakje sokken 'vergeten' om te scannen, maar heeft wel geleverd.... Van de tientallen leveringen die dag is hij mijn specifieke levering 'vergeten' te scannen! Ik heb geen pakje, geen sokken en helaas voor de bezorger ook geen beeld van hem op mijn camerasysteem!!
Hoi Jan, wat vervelend om te horen dat je je pakketje niet hebt mogen ontvangen. Als het goed is loopt er momenteel een onderzoek naar jou pakket, zodra hier een antwoord op is zullen wij het natuurlijk netjes op lossen! Groetjes, Kyra - sokken.nl
Bestelling helemaal in orde en de producten van goede kwaliteit. Ik dacht eerst dat een sok maar een sok was maar via de website ben ik toch maar even kritischer gaan zoeken naar een goede paar sokken. En dat is me goed gelukt!
Hoi Lee, Dank je wel voor je review! Veel mensen denken dat een sok gewoon een sok is… tot ze een goed paar dragen. Fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes, Kyra - sokken.nl
1 paar sokken had al gat bij levering, deze zijn wel keurig vervangen. Eerste paar sokken na 1 dag dragen ook al een gat ( aan de zijkant, niet onder de zool ). Daarnaast krimpen de sokken in de droger.
Hoi Eric, bedankt dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. We vinden het vervelend dat de sokken niet naar wens zijn, we hebben ondertussen contact met je opgenomen per mail. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Stevige goed passende sokken .
Hoi Lee, bedankt voor je beoordeling! We hopen dat je een heleboel stappen met deze fijne sokken mag maken. Mochten ze ooit aan vervanging toe zijn, dan weet je ons weer te vinden. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Makkelijke bestelling en super snelle levering een dagje naar bestelling. Alles naar wens en goed kwaliteit.
Hoi Hans-Jörg, Top dat je zo tevreden bent! Van overzichtelijke site tot snelle levering, we doen het met liefde. Graag tot de volgende bestelling! Groetjes, Kyra - sokken.nl
Mijn sokken werden al heel snel geleverd. Prima verzending, prima sokken.
Hoi Rietha, Super om te lezen dat we onze belofte hebben waargemaakt Bedankt voor je fijne feedback en graag tot een volgende keer! Groetjes, Kyra - sokken.nl
Prima sokken voor een betaalbare prijs
Hoi Jeroen, bedankt voor je beoordeling! We hopen dat je een heleboel stappen met deze fijne sokken mag maken. Mochten ze ooit aan vervanging toe zijn, dan weet je ons weer te vinden. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Een nog langer verhaal over aanschaf van sokken? Jullie doen er beter aan dit soort vraagstellingen achterwege te laten dank u!
Hoi Leo, Dank je wel voor de 10! Als ze de allerbeste zijn, dan is het gewoon goed! We zien je graag nog eens terug. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Snelle bezorging ook op ophaalpunten en netjes ingepakt.
Hoi Linda, Bedankt voor je fijne feedback. We doen ons uiterste best om bestellingen niet alleen snel, maar ook met zorg te versturen. Geweldig om te lezen dat dit bij jou goed is overgekomen. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!