Sokken zijn snel geleverd, grote maten leverbaar en zitten prima. Wel opletten met wassen. Om krimp te voorkomen koud wassen.
Hoi Ton, Bedankt voor je vijf sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de producten. Kom je nog eens terug in een van onze webshops? Groetjes, Kyra - sokken.nl
Hoi Stephan, We willen je graag bedanken dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Ben tevreden
Hoi Johan, bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering. Graag tot een volgende keer in één van onze webshops. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Hoi Cecile, super bedankt voor je 5 sterren beoordeling op Kiyoh! Daar worden wij blij van. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Alles prima voor elkaar
Hoi Harry, Wat gaaf dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld, heel erg bedankt! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We zouden het leuk vinden je nog eens terug te zien in één van onze webshops. Groetjes, Kyra - sokken.nl
Ben als reguliere shopper bij boxers.nl ook uitstapjes gaan maken naar sokken.nl. De service en shopervaring is hetzelfde: gewoon goed! Ben erg tevreden met de bestelde sokken, had ze ook snel in huis
Hoi Marcel, Bedankt voor de vijf sterren! We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops! Groetjes, Kyra - sokken.nl
Ik heb nog geen sokken ontvangen. Probleem ligt bij post.nl.
Hoi Wim, bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Vervelend om te horen dat je zending nooit is aangekomen. Ik zie in ons systeem dat er contact met je is geweest en het opgelost is. Hopelijk zien we je nog eens terug in één van onze webshops! Groetjes, Kyra - sokken.nl
Superleuke sokken. Heel veel keus en snelle levering. Heel blij mee.
Hoi Bianca, bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je tevreden bent over ons assortiment en levering. Groetjes, Kyra - sokken.nl
De dikke FALKE sokken zijn heerlijk voor het slapen, sowieso bij koude voetjes. De ONELL sokken zijn wat dunner, maar die doen het ook heel goed in een instapper.
Hoi Mirjam, bedankt voor je positieve review! We vinden het fijn om feedback te lezen over onze artikelen, daar kunnen we wat mee! Zien we je nog eens terug in een van onze shops? Groetjes, Kyra - sokken.nl
Goede, overzichtelijke website, snelle levering en goede service.
Hoi Dirk, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, dat is voor ons heel belangrijk. We wensen je veel draag plezier en zien je graag terug op één van onze webshops. Groetjes, Linde-sokken.nl
Ik heb meerdere marcmarcs sokken maar dan met een printje. De sokken zitten zo lekker. Fijn materiaal ook. Het zal wel leuk zijn als er meer leuke printjes op komen. Dan ben ik helemaal fan van de marcmarcs sokken.
Hoi Sandra, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Linde-sokken.nl
Altijd weer even een keer sokken bijvullen. Goed afgebeeld en correcte omschrijving.
Hoi Frans, Bedankt voor je mooie 5 sterren review, daar worden we erg blij van! Hopelijk kun je nog heel lang wandelen, lopen, dansen of juist thuis relaxen op je nieuwe sokken. Mochten je sokken ooit aan vervanging toe zijn, dan hopen we je graag uiteraard nog eens te zien bij één van onze shops! Groetjes, Linde-sokken.nl
De naadloze kindersokken zijn gewoon perfect. Was de collectie maar iets groter, dan was er ook ietjes meer keus. Maar verder helemaal tevreden over alles. De sokken zelf, de website, snel in huis. Helemaal top!
Hoi, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Linde-sokken.nl
Niets op aan te merken. Snel bezorgd. Prima (bamboe) sokken in milieuvriendelijke verpakking ontvangen. Ik heb geen klantenservice nodig gehad, dus daar kan ik niet over oordelen.
Hoi Mark, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Linde-sokken.nl
Vlotte levering, kwaliteit voldoet aan verwachtingen.
Hoi Willeke, Wat fijn om te horen dat alles omtrent je bestelling soepel verliep. Hier doen we ons uiterste best voor en vinden het dan ook ontzettend leuk om te horen dat dit is gelukt. We wensen je veel draag plezier en zien je graag nog eens terug in onze webshop! Groetjes, Linde-sokken.nl
Snel, overzichtelijke website en goede kwaliteit
Hoi Monique, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Linde-sokken.nl
Pakket werd niet geleverd, volgens de app aangeboden om 22:37 op 14/8. Niets gehoord of gezien. Toeval via de track and tracing geeien op 16/08 om 22:00 dat het pakket in een software bedrijf is tot 21/08. Enkel op te halen tussen 8:00-13:00 en van 13:30-17:30. Andere momenten gooien PostNL pakketten over de omheining of zetten ze het aan het hekken en nu gewoon naar een punt met lastige uren.
Hoi Koen, Wat vervelend om te horen dat de bezorging van jouw pakket anders is verlopen als verwacht. We zien dat je inmiddels dat je jouw pakket hebt kunnen afhalen en in ontvangst hebt kunnen nemen. We wensen je veel plezier met je bestelling en zien je graag nog eens terug op één van onze webshops. Groetjes, Linde-sokken.nl
Sokken.nl heeft happy socks voor een redelijke prijs en ook regelmatig korting op de volle prijs. Als nederlander wordt ik daar ook blij van.
Hoi Dennis, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Linde-sokken.nl
Mooie producten en ze zitten goed. Bedankt voor de snelle levering
Hoi Petra, Wauw, wat een mooie vijf sterren review! Daar worden we super blij van, bedankt. Hopelijk kun je nog heel lang met je nieuwe product, maar mochten ze een keer aan vervanging toe zijn, dan zien we je graag weer terug in één van onze shops! Groetjes, Linde-sokken.nl
De goede producten en keurig op tijd geleverd.
Hoi , Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We horen het graag als je nog tips voor ons hebt zodat we je de volgende keer 100% tevreden kunnen maken. Hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Linde-sokken.nl
Professioneel
Hoi Patrick, Bedankt voor de mooie complimenten! We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops! Groetjes, Roos - sokken.nl
Zeer snelle levering
Hoi Hein, Bedankt voor je positieve beoordeling op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering van je bestelling en de goede kwaliteit. Kom je nog eens langs in één van onze webshops? Groetjes, Roos - sokken.nl
.....
Hoi Pjotr, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops! Groetjes, Roos - sokken.nl
Ze ziten goed
Hoi Pascal, Bedankt voor de vijf sterren! We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops! Groetjes, Roos - sokken.nl
Vooral fijn, dat sokken.nl samen werkt met zwembroeken.nl en boxers.nl. Bij drie sites in een keer besteld.
Hoi, Wat gaaf dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld, heel erg bedankt! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We zouden het leuk vinden je nog eens terug te zien in één van onze webshops. Groetjes, Roos - sokken.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!