mooie sokken, snelle levering

mooie collectie sokken, handig zoeken snelle levering

Goede webshop

Snel geleverd Goed verpakt

Dikke prima

Bestellingen zijn makkelijk te maken. Alles dikke prima

De sokken kwamen op tijd en een aantal�

De sokken kwamen op tijd en een aantal waren ingepakt zoals aangegeven. Zag er keurig uit!

Erg tevreden

Erg tevreden. In de dagen voor sinterklaas last minute een bestelling gedaan. Had verwacht dat het vertraagd zou zijn, immers post.nl geeft al ruime tijd aan dat de pakjes niet op tijd bezorgd kunnen worden door de drukte.. heel blij dat het pakketje de volgende dag gewoon in mijn brievenbus lag! top!

In een drukke periode

In een drukke periode, black friday en sinterklaas, snel en zonder problemen bezorgd.

perfecte levering!!

perfecte levering!!

prima geholpen en goede sokken

prima geholpen en goede sokken

Prima en snel geleverd

Snel geleverd. Voldoet aan beschrijvingen.

Toppie

Snel geleverd en heel leuk ingepakt . En op de pakjes nog een afneembaar stickertje om de in houd aan te geven. Top

Perfecte sokken

Perfecte sokken

klasse levering op tijd en kwaliteit�

klasse levering op tijd en kwaliteit zoals verwacht. Top

Snel geleverd en ingepakt

Snel geleverd en ingepakt. Super!

Leuk ingepakt en fijne communicatie

Leuk ingepakt, door de sticky notes erg fijn en duidelijk wat er in welk pakketje zit. Fijne communicatie over de bezorging van de bestelling.

Ondanks de drukte van van de feestdagen�

Ondanks de drukte van van de feestdagen snelle leverantie en leuke verpakking!

Mooie sokken en heel snel geleverd

Mooie sokken en heel snel geleverd

Mooie spullen

Mooie spullen. Super leuk ingepakt. En gemerkt zodat ik wist in welk poosje wat zat.

Stance sokken

Zeer degelijke service en kwaliteitsvolle sokken.

top service super snelle levering op�

top service super snelle levering op zondag avond besteld op maandag om 9 uur al in huis, en dat met een actie ik zeg top ga zo door. een echte aanrader.

5 sterren!!!

5 sterren!!!

Goede service, snelle bezorging

Goede service. Door de drukte van Black Friday kon de bestelling de volgende dag niet bezorgd worden; dit werd netjes gemeld per email met vermelding wanneer de bestelling verwacht werd bezorgd te worden.

Goede site

Goede site , en een snelle en nette verzending grandioos.

xxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxx

Snel geleverd, prima kwaliteit.

goede levertijd

Ondanks blackfriday drukte toch gewoon de volgende dag geleverd.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!