Gewoon goede kwaliteit sokken

Gewoon goede kwaliteit sokken. Snelle levering en een leuke website interface.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, veel keuze in soorten sokken. Ben zeer tevreden!

Levering volgens afspraak

Besteld, betaald en geleverd volgens afspraak. Kwaliteit sokken zoals verwacht. Kortom 'prima de luxe'.

Heerlijke warme sokken. Vlotte levering

Een voorbeeld voor andere webshops!

Zeer gebruiksvriendelijke webshop. Erg snelle levering en een compleet assortiment. Kortom, een voorbeeld voor veel andere webshops!

Bestelling foutloos en snel geleverd.

Bestelling foutloos en snel geleverd.

Leuke collectie, goede prijs, aanrader!

Leuke collectie, goede prijs, snel geleverd. Hier kom ik terug en kan iedereen Sokken.nl aanraden.

Ik hoef geen aanvulling te geven�

Ik hoef geen aanvulling te geven (perfect)

Snel doen wat ze beloven

Snel doen wat ze beloven

Snel, efficient, gigantisch aanbod

Snelle levering (besteld om 9u30 in de avond, en in huis voor 10u de volgende ochtend) en uitgebreide keuze!

top service

zeer snelle en accurate levering Net zo goed als Cybulka Parketvloeren Maastricht 043 3210087 of info@ cybulka.nl

Blij met mijn bestelling bij sokken.nl

Ik zelf heb ik wat moeten zoeken naar sokken van het gewenste materiaal. Misschien kan daar meer aandacht aan besteed worden op de site. Ook zag ik geen naadloze sokken. Alles snel en netjes bezorgd.

Snel

Snel, duidelijk en goed geregeld. Je koopt er sokken. Zij leveren sokken. W�t een concept.

Alles ok verdient 5 sterren

Alles ok verdient 5 sterren

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, binnen 1 dag zoals beloofd.

prijs per paar sortering is ideaal!

Je kan ideaal zoeken op de site. Ook de sortering van prijs per paar is top!

Retour

Voor levering 4 c ik heb een retour gedaan op maandag 29 oct nog geen reactie dat is wel jammer

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

De hoogte van de sokken�

Jammer dat ik de hoogte van de sokken niet exact kon zien. De hoogte van mijn bestelling, artikelnummer : 372020001 200 043, komt op halverwege mijn onderbeen, precies op het dikste gedeelte en knelt daar nogal wat af. Nu dezelfde sok met alleen een hoogte van 10cm meer? Materiaal van de sok is prima, van binnen en buiten, dus overall HEEL tevreden er mee.

Altijd snel en hele goede kwaliteit

Altijd snel en hele goede kwaliteit

Goede sokken en snelle levering.

Goede sokken en snelle levering.

Snelle levering en netjes ingepakt

Snelle levering en netjes ingepakt

Prima kwaliteit, snelle levering

Prima kwaliteit, snelle levering. Geen klachten.

Ik heb 5 cadeaubonnen a 10 euro liggen�

Vandaag de sokken ontvangen, geheel volgens de toezegging. Mooie kwaliteit, ben heel tevreden. Mijn 5 cadeaubonnen in kunnen leveren dankzij sokken.nl die heeft gezorgd voor een goede oplossing! En daar ben ik heel erg blij mee.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!