Perfect product

Perfect product, supersnelle bezorging!

Prima kwaliteit en de levering is net�

Prima kwaliteit en de levering is net zo snel als vooraf verteld wordt

Snel geleverd en netjes verpakt

Snel geleverd en netjes verpakt. Prima shop

Prima kwaliteit met snelle leveringsprogramma ervaring!

Prima kwaliteit met snelle levering. Top ervaring!

Supersnelle levering

Supersnelle levering, prima sokken! Goede kwaliteit en maat ook in orde.trustpilot

goede service

goede service

Articles demand�s re�us le lendemain de�

Articles demand�s re�us le lendemain de ma commande. Tr�s rapide et correct, que demander de plus. Merci et Bravo. Cordialement. JC Nicolay

Supeer snelle levering.

Supeer snelle levering.

Tevreden goede levering en snel.

Tevreden goede levering en snel.

Een prima score, weinig korting

Een prima score, maar ik zou het waarderen als de korting op de standaard prijzen die bij de Bijenkorf worden betaald voor de Falke sokken wat groter zou zijn.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, snel geleverd!

Duidelijke site

Duidelijke site, snelle levering.

Mooie sokken met een fatsoenlijke�

Mooie sokken met een fatsoenlijke prijs. Netjes verpakt en op de afgespok� tijd geleverd. Niets op aan te merken

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Jammer dat ik niet de mogelijkheid had om een vierde paar sokken te kopen, omdat die niet op voorraad was en ik daardoor w�l verzendkosten moest betalen.

Sokken waren er binnen 1 dag

Sokken waren er binnen 1 dag. Prima service

Mooi ingepakt

Mooi ingepakt, snel bezorgd, leuke sokken!

Website werkt goed. Gemakkelijke betaling en binnen 24 uur geleverd.

heel goed hr wa tol

heel goed hr wa tol

Zoals ook de vorige keren

Zoals ook de vorige keren: snel en correct afgehandeld. Inderdaad in het weekend besteld en maandag in huis (brievenbus). Wordt vaker door leveranciers beloofd maar alg niet altijd waargemaakt. Hier wel ?.

Zondag besteld

Zondag besteld, maandag middag in huis! Mooie sokken , en eindelijk sokken in mijn maat :}}

Fijne sokken

Fijne sokken, goede service

Makkelijke website om te bestellen

Makkelijke website om te bestellen. Vervolgens wordt alles correct en op tijd afgehandeld. Een aanrader onder de websites.

snelle levering , duidelijk.

Prima shop

Prima shop. Snelle levering en na retour snelle terugbetaling. Aanrader!

Snelle service.

Snelle service.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!