Twee cadeautjes besteld

Twee cadeautjes besteld, leuk en netjes ingepakt, met een post-it erop met wat erin zat. Volgende dag in huis, precies op tijd. Super!

supersnelle levering

Ik wilde sokken cadeau geven aan mijn neefje voor zijn verjaardag. Even gechat via de website of ik de sokken de volgende dag kon verwachten als ik deze vanavond bestelde. Na het positieve antwoord ontving ik inderdaad de volgende ochtend de prachtige sokken.

Mooie sokken

Mooie sokken. Goede cammunicatie. Heldere website. Snelle levering.

Leuke pakketjes

Leuke pakketjes. Snelle levering

Snelle levering. Prima service

Goed geleverd

Goed geleverd

Gemak dient de mens!

De bestel -en leveringsprocedure gaat heel gemakkelijk. Uitgebreid assortiment. Over de kwaliteit en pasvorm na wasbeurt kan ik nog niets zeggen.

Zonder problemen

Zonder problemen

Snel en het juiste artikel gestuurd

Snel en het juiste artikel gestuurd

na bestelling zeer snelle levering

na bestelling zeer snelle levering, goede kwaliteit van product dus ik ben tevreden.

Grote keuze...snelle levering...en�

Grote keuze...snelle levering...en prijs/kwaliteit is ook goed.

prima zaak.

Snelle afhandeling

Bestelde artikelen waren er super snel, heel prettig!

Sokken werden snel gelevererd.

Sokken werden snel gelevererd.

Uitstekende service

Uitstekende service, kado was leuk ingepakt.

Snelle levering, prima product, goede prijs

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle en correcte levering van het bestelde.

Vlotte bezorging

Vlotte bezorging

Duidelijke site, gemakkelijk bestellen, vlotte afhandeling

Zeer tevreden!!

Als Puma-fan zocht en vond ik prachtige Puma sokken voor een zeer schappelijke prijs. Ik bestelde ze op zondag en werd maandagmiddag aangenaam verrast dat ze er al waren. Keurig verpakt en supersnel geleverd. Sokken.nl, mijn enorme complimenten voor zoveel zorg en kwaliteit in ��n koop!

Snel en goed!

Binnen een dag in huis en alles keurig per stuk als kadootje ingepakt en gelabeld! Geweldig!

????

????????????????????????

Alles in orde en snel geleverd!

Alles in orde en snel geleverd!

Heel snel geleverd!!

Heel snel geleverd, ook mooi in verpakking.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!