Snelle levering. Prima kwaliteit.

sokken

prima geregeld snelle verzending

Gewoon goed

Netjes en op tijd geleverd

alles correct verlopen.

alles correct verlopen.

Zeer goede kwaliteit en wel heel�

Zeer goede kwaliteit en wel heel belangrijk: grote maten. Eerder besteld en uiteraard wederom.

Aanrader

Overzichtelijke site, makkelijk zoeken, betrouwbare levering en goede prijs

zeer tevreden.

zeer tevreden.

Sneaker sokken heren

Overzichtelijke website, ruim assortiment, vele goede merken, makkelijke bestelprocedure, snelle levering. Sneaker sokken zien er goed uit en zitten fijn.

Tevreden

Besteld, keurig verpakt en op de hoogte gehouden. Volgende dg in huis. Top!

Snel geleverd ,goed verpakt.

Snel geleverd ,goed verpakt.

Sokken goede kwaliteit en snelle�

Sokken goede kwaliteit en snelle levering in goede verpakking

Correcte en snelle levering!

Correcte en snelle levering!

Sokken en een aantal boxershorts�

Sokken en een aantal boxershorts gekocht. Heb al een aantal keer bij deze winkel besteld en elke keer gaat alles helemaal prima. Keurig verpakt en snelle levering.

Perfect! Mijn kortingscode kon ik niet invullen en ik kreeg de korting direct retour gestort op mijn melding. Snelle levering. Prima producten, snelle levering. Aanrader!

Ik had de sokken op zaterdag besteld en�

Ik had de sokken op zaterdag besteld en werden maandag al afgeleverd. De sokken zijn van heel goede kwaliteit omdat mijn oudste zoon (23 jaar) al op 17 - jarige leeftijd dezelfde sokken had gekocht die nu pas kleine slijtageplekken onder de bal van zijn voet vertonen. Je betaald iets meer maar dan heb je er ook heel lang plezier van. Met vriendelijke groet, Monique

top!

snelle levering, goede producten.

Zeer nette en vlotte afhandeling van de�

Zeer nette en vlotte afhandeling van de bestelling

Snelle levering, prima prijs, en goede kwaliteit

Het bestellingsprpces verlipt�

Het bestellingsprpces verliep vlekkeloos. De levering was supersnel, de verpakking milieuvriendelijk (geen overbodige plastic of papier), en de kwalitet was als verwacht. Ik ben zeer tevreden bij mijn eerste bestelling

Snelle service! De sokken zitten super lekker! Ik kom zeker nog een keer terug!

Super snelle levering en keurig verpakt

Super snelle levering en keurig verpakt

Super snel geleverd

Super snel geleverd

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld, zeer snelle bezorging, prima ge�nformeerd in de tussentijd. Complimenten!!

Puma socks

Good quality, arrived in good order and had no problems from start to finish. Will be buying here again, happy client !! :)

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!