Vervelende website om te bestellen

Vervelende website om te bestellen. Als je een bestelling hebt gemaakt en je wilt verer winkelen begin je weer vooraf aan, terwijl je als koper verder wil gaan waar je was.

Skarpetki sportowe asics

Towar zgodny z opisem.Szybka wysylka. Polecam ten sklep.Mega fajne skarpety.

Beoordeling sokken.nl.

Ging goed met bestellen en bezorgen. Ik ben tevreden met bestelling! Alleen jammer dat je moet betalen voor terugzenden, en jammer gratis verzenden bij besteding vanaf 25 euro!

Supersnel

Supersnel. Goede kwaliteit

Snelle levering en erg leuk ingepakte Happysocks

Sokken besteld (hoe kan dat ook�

Sokken besteld (hoe kan dat ook anders), waren de volgende dag binnen. Mooi ingepakt en goed op tijd!

tevreden

Zeer tevreden over de snelle levering

Prima geregeld

Prima geregeld

Gewoon heel goed

Concurrerende prijs, goede kwaliteit en snel geleverd.

Goede service, snelle levering.

Zeer goede webshop.

Zeer goede webshop. Bijns alle goede sokken op voorraad. Snelle en uitstekende levering.

Prima conform bestelling snel besteld�

Prima conform bestelling snel besteld en geleverd!

Netjes afgehandeld.

Netjes afgehandeld.

Geen enkele bevestiging gekregen over�

Geen enkele bevestiging gekregen over mijn bestelling dat deze in orde was, dat de betaling in orde was, dat de bestelling verzonden was en geen track and trace, zelf moeten vragen naar mijn factuur en enkele dagen op rij moeten bellen naar het afhaalpunt van mijn keuze om te informeren of mijn bestelling aangekomen was........

zeer goed

Correcte en vlugge behandeling van het gekochte

Snel geleverd en leuk ingepakt

Snel geleverd en leuk ingepakt! Voor herhaling vatbaar

Gewoon goed

Gewoon een goede site, die zeer klantvriendelijk is.

Goede service!

Goed assortiment van sokken, met name cadeausets. Snelle levering, en zeer tevreden met de service daar ze de cadeaus gratis inpakken.

Snelle levering. Bevestigingsmail kwam wel wat laat (5 minuten na bestelling), maar communicatie ging verder wel prima.

.goed

..................

Maatvoering belabberd

Maatvoering belabberd, vervolgens moeizaam contact met klantenservice...wat mij betreft geen aanrader! Ik bestel m'n producten voortaan elders!

De bestelling werd snel bezorgd en was�

De bestelling werd snel bezorgd en was goed.

duidelijke website prima !

duidelijke website , snelle levering. prima !

Ouderwetse service

Snelle levering, goede communicatie en product is prima

Snelle levering, happy met m'n happy socks!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!