Gemakkelijk en overzichtelijk bestellen, snel geleverd

Snelle levering, netjes verpakt! Voor herhaling vatbaar.

Dikke prima!

Ruime keuze, eenvoudig,snel en helder ???? Producten voldoen aan de verwachting !

Prima service. Precies zoals beloofd.

Zeer snelle aflevering

Zeer snelle aflevering. Ruime collectie sokken. Goeie merken. Ook hele grote sokken. Billijke prijzen. Kortom een zeer tevreden klant. Heb deze site ook al aan vrienden doorgegeven. Een dikke pluim!!! ...En ook sokken voor een heer van stand.

Superleuke sokken en snelle levering :)

Superleuke sokken en snelle levering :)

prima levering

prima levering, leuke verpakking

Snelle levering, ook tijdens de drukke feestdagen

Snelle levering, zelfs met de drukke feestdagen. En een uitgebreid assortiment.

Super webshop!

Duidelijke webshop en een uitgebreid assortiment

Leuke inpakservice!

Snelle levering. Gratis inpakservice met hip inpakpapier!

Service n.a.v. slechte kwaliteit

Als Sint kado een duopack boxers besteld, merk Claessens waar we normaal een goede ervaring mee hebben. Echter bij eerste keer dragen bleek de boxer kapot te zijn. In verband hiermee gelijk telefonisch contact gezocht waarna ik een mail diende te sturen met foto's van de kapotte boxer. Dit diezelfde dag nog gedaan. Nu na 3 weken wederom contact gezocht en met wat over en weer mailen zijn we tot een oplossing gekomen waarmee ik tevreden ben. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo snel weer een bestelling zal plaatsen bij Sokken.nl hoewel het uiteindelijk wel goed is opgelost.

de bestelling was correct maar of de �

de bestelling was correct maar of de sokken ook goed in de was blijven kan ik niet beoordelen

duidelijke website en een snelle en �

duidelijke website en een snelle en zorgvuldige verzending.

Snelle levering is top!

Snelle levering os top!

leuke sokken met leuke kleurtjes voor �

leuke sokken met leuke kleurtjes voor dames met een grote schoenmaat.

Snelle en correcte service.

Snelle en correcte service.

Super quick delivery despite the �

Super quick delivery despite the holiday season. The packages were beautifully packed. Supper happy! Will definitely purchase more stuff with sokken.nl

Dik Tevreden!

Prima website, prettige communicatie en een snelle bezorging!

ik heb alleen de onderbroeken ontvangen

ik heb alleen de onderbroeken ontvangen ik zit nog te wachten op mijn sokken

Ruim assortiment

Veel keuze en snelle levering.

Goede snelle leveling

Goede snelle leveling

Ben zeer tevreden!

Ben zeer tevreden!

Snel en gemakkelijk

Voor 22u besteld, volgende dag geleverd! Ik was niet thuis maar ze hebben het op een veilige plaats achter gelaten aan mijn garage. Mooi verzorgd / verpakt. Alles netjes!

Snelle bezorging

Snelle bezorging! Heel prettig �n bovendien superleuke happy socks.

mooie sokken,heel mooi ingepakt en snel �

mooie sokken,heel mooi ingepakt en snel geleverd ondanks de kerst drukte

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!