Goede site

Goede site! Perfecte levering!

Deze bestelling is weer helemaal naar �

Deze bestelling is weer helemaal naar onze zin verlopen. Uit ervaring weet ik, dat je telefonisch ook fijn geholpen wordt, als je een vraag hebt! Die afwerking van m'n vraag was snel en uitstekend!!

Bijna alles perfect geleverd

Bijna alles perfect geleverd. Mooi op tijd, juiste maat en proper ingepakt in cadeauverpakking. Wel jammer dat de prijs er nog op plakte. Gelieve die te verwijderen vooraleer je de sokken als cadeau verzend!

Blij!

Was blij met het pakketje, mooi ingepakt. En kreeg een mini deo voor zoon. Leuk gedaan hoor. Geeft een vertrouwd gevoel.

Goede levering ski sokken

Goede levering, op tijd en goede kwaliteit/prijsverhouding

Heel snel toegekomen

Heel snel toegekomen, mooi ingepakt

Probleemloos en correct

Probleemloos en correct op de hoogte gehouden en afgehandeld. Heel netjes.

Zo leuk dat ze al zo mooi ingepakt �

Zo leuk dat ze al zo mooi ingepakt waren! Snelle levering ook!

Prima kwaliteit voor een redelijk bedrag

Prima kwaliteit voor een redelijk bedrag

Doen wat ze beloven voor 22.00 uur besteld = morgen in huis!

Doen wat ze beloven. Vandaag voor 22.00 uur besteld is ook echt morgen geleverd! Keurig netjes verpakt in een klein doosje. En niet zo'n belachelijke grote doos wat je vaak ziet bij online bestellingen. Mooi dus ook voor het duurzame karakter. Ik kreeg voldoende e-mails over mijn bestelling en hoe het met levering ervoor stond, maar ik werd er niet mee doodgegooid. Ik ben super tevreden. Ik had sokken en boxers besteld echt super.

mooie kwaliteit sokken

mooie kwaliteit sokken snel geleverd en conform afspraak leuk ingepakt

netjes aan de afspraak en je wordt �

netjes aan de afspraak en je wordt netjes geholpen als je een vraag hebt

snelle levering, mooie producten, goede prijs

snelle levering, mooie producten, goede prijs

Zeer vlugge levering

Zeer vlugge levering, goedkoper dan ergens anders

grappije sokken :)

grappije sokken

Wat een snelheid en wat een service en �

Wat een snelheid en wat een service en een kadootje, wat wil je nog meer....

heel snelle levering

heel snelle levering , thanks

Soepele bestelling en levering

Soepele bestelling en levering, inpakken voor een cadeau kost niks extra's

Juiste artikel snel bezorgd

Juiste artikel snel bezorgd, fijn dat er keuze is tussen thuisbezorgen en afhaalpunt.

Perfect geregeld!

Perfect geregeld!

Zoals beloofd

Zoals beloofd, voor 24 uur besteld volgende dag in huis.

Supersnelle aflevering, leuk ingepakt

Supersnelle aflevering. Gratis inpakservice, erg leuk gedaan

Perfect verpakt met de aanwijzingen die �

Perfect verpakt met de aanwijzingen die ik had gevraagd. Super snel. Dus zeker voor herhaling vatbaar

Prima levering.

Prima levering.

Snel geleverd goede spullen

Snel geleverd goede spullen, alleen de doos er omheen had veel kleiner gekund haha

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!