snelle afhandeling

snelle afhandeling, ook bij foutje op de website, snelle terugbetaling

prima!

Prachtig mooie Sokken!

Prachtig mooie Sokken!

Snelle service en ook de gratis inpak service was er fijn!

Toplevering

Alle sokken zijn afzonderlijk ingepakt zoals verzocht, de Sint had het heel makkelijk deze ronde. Ze hadden zelfs de paren herkenbaar genummerd met een post-it. Ik vond het wel tof, zal tot dinsdag moeten wachten om de kwaliteit van de sokken te zien??

Ik ben tevreden over de service.

Ik ben tevreden over de service. groeten

Ik heb mijn bestelling nog niet �

Ik heb mijn bestelling nog niet compleet ontvangen

Heel snelle en correcte levering

Heel snelle en correcte levering

Snelle levering en prachtig ingepakt �

Snelle levering en prachtig ingepakt voor de feestdagen!

Snelle levering. Heel mooi als cadeau ingepakt. De sokken heb ik nog niet kunnen beoordelen dat kan pas met kerst

Perfecte snelle service!

Perfecte snelle service!

100% tevreden

100% tevreden, zeer vlot afgeleverd en keurig ingepakt voor pakjesavond.

Ruime keuze

Ruime keuze. Scherpe prijzen. Handige site. Snel geleverd. Goed verpakt. Klasse!

To service

Werd snel geleverd en de gratis inpakoptie maakte het helemaal top! Heel mooi ingepakt. De eerste pakjes onder de Kerstboom!

Prima shop ervaring.

Prima shop ervaring.

Altijd snelle levering

Altijd snelle levering, nooit problemen gehad. Ik vroeg ze een grap op de doos te schrijven en dat deden ze.

Snelle en goede service.

Snelle en goede service.

Ga zo door!

Alles is keurig bezorgd? Beide pakketjes in prachtig Sintpapier en keurig de maat van de sokken aangegeven op het pakket. Ga zo door!

bestelling ging makkelijk en snel

bestelling ging makkelijk en snel. Pakketjes zijn ingepakt geleverd en liggen nog te wachten op Sinterklaas ;-). Kan verder nog niet beoordelen.

Geweldige service!

Gemakkelijk bestellen, goed assortiment en een snelle levering! Daarnaast de artikelen super leuk ingepakt en zelfs genummerd zodat je weet welk cadeau welk artikel bevat. Geweldige service

Alles ging helemaal goed.

Alles ging helemaal goed.

Prima site en goede aanbiedingen

Prima site en goede aanbiedingen. Daarnaast ook snelle levering.

Prima Service

Prima Service, De bestelling werd tijdig en goed verpakt bezorgd

Goede snelle service

Goede snelle service

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!