Gemakkelijk te bestellen en direct de volgende dag geleverd.

De bestelling was netjes op tijd

De bestelling was netjes op de afgesproken dag binnen.

Waardeloos Sokken waren te dik en zit praktisch�

Sokken waren te dik en zit praktisch geen rek in. Ik zal dan ook niets meer bestellen!

Fijne sokken fijne pasvorm en lekker�

Fijne sokken fijne pasvorm en lekker dun De boxershort vind ik een beetje strak voor xxl

De bestelde sokken werden op tijd afgeleverd

De bestelde sokken werden op tijd netjes afgeleverd bij mij thuis :-)

Mooie sokken

Mooie sokken, snelle levering. Prima verpakking

Falke sokken altijd goed!

Als je iets van Falke besteld zit je altijd goed. Ik heb de sokken nog niet aan gehad dus over het gebruiksgemak daar kan ik nog niets over zeggen. De bestelling was vlot binnen dat gaat goed bij Sokken.nl. De 3 sterren lijkt wat weinig maar dat komt omdat ik de sokken nog niet in gebruik heb. Sokken.nl van harte aanbevolen.

Mijn bestelling was optijd geleverd en�

Mijn bestelling was optijd geleverd en mooi ingepakt.. Ben zo blij mee..

Snelle en correcte levering

Mooi assortiment sokken. De bestelling werd snel en correct geleverd.

sokken zijn niet top

sokken zijn niet top, zakken af

Bestelling was snel binnen

Bestelling was snel binnen. Scherpe prijzen voor kwalitatieve goede merksokken. T shirt van Superdry nu al favoriet van manlief.

Kwalitatieve producten - prima service

Heldere website, kwalitatieve producten, vlotte afhandeling en correcte verzending.

Snelle service en de sokken zijn super�

Snelle service en de sokken zijn super . Lekker kwaliteit!!

Super service

Super service, snelle levering en hele fijne Jimmy Lion sokken

makkelijke website en goede en snelle�

makkelijke website en goede en snelle leveing

Goede prijs. Snelle levering. Fantastisch ingepakt. Boxers en sokken gecombineerd besteld.

Snelle levering, heerlijke sokken voor een redelijke prijs. Maat is perfect.

Afzakkende footies

Deze sokjes zakken helaas nog steeds af. Voor de prijs die je er voor betaalt, had ik dat niet verwacht.

Alles vlot verlopen

Alles vlot verlopen

Topbedrijf!

Topbedrijf! Fijne producten, mooie prijs/kwaliteitverhouding en geweldige service! Een aanrader

Prima sokken

Prima sokken. De witte wat dun. De blauwe wat dik. Ruim aan de maat.

Top kwaliteit sokken en levering

Top kwaliteit sokken. En goede foto�s op site, snelle levering en top alle drie paren apart ingepakt als cadeautje met �niet diep plakkend� plakkertje op elk pakje wat inhoud is

Makkelijk te vinden op site en levering�

Makkelijk te vinden op site en levering was top

Snelle levering. Mooie sokken.

Mooie sokken

Mooie sokken, goede maat. Snel bezorgd. ??

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!