Groot assortiment met vlotte levering �

Groot assortiment met vlotte levering en zeer goede kwaliteit. Zal zeker hier nog meer kopen.

Sokken bestellen.

Snelle levering en keurig verpakt. Prima sokken van goede kwaliteit.

Kousen zijn perfect

Kousen zijn perfect. Levering was vlug.

.....

...........................

Snelle service en mooie kwaliteit �

Snelle service en mooie kwaliteit sokken! Volgende keer bestel ik hier weer

Snelle nette levering conform gegevens �

Snelle nette levering conform gegevens op site

Goed opletten of shirt mouwen heeft of �

Goed opletten of shirt mouwen heeft of niet, waarom worden wiite shirts tegen witte achtergrond gefotografeerd??

Snel en mooie sokken

Snel en mooie sokken

snelle beantwoording van een vraag

snelle beantwoording van een vraag. De levering was erg snel

10/10 bestel site,10/10 levering

10/10 bestel site,10/10 levering. Zeer correct.

goede prijs kwaliteit

goede prijs kwaliteit , levering kan sneller en vlekkelozer , maar dit ligt aan post.nl

Niet snel, wel goed

Niet snel, wel goed

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, snel en goed geleverd!

Prima snelle afhandeling

Prima snelle afhandeling. Vanavond v��r 10 uur besteld, de volgende dag in huis werd waargemaakt: omdat het zo uitkwam bestelde ik mijn sokken deze keer rond 9 uur 's-avonds maar evenzogoed werden ze de volgende middag afgeleverd. Dat wordt wel vaker beloofd maar lang niet altijd waargemaakt!

Deze sokken zitten lekker om mijn �

Deze sokken zitten lekker om mijn voeten, niet te klein, niet te groot; een aanrader voor iedereen. Gaan over mijn voeten met oedeem en vocht in de benen. Mocht het zijn dat ik een grotere maat nodig heb, weet ik waar ik moet zijn. Groetjes, Leo

Bestelling snel verwerk

Bestelling snel verwerk, netjes verpakt. En tenminste ook grotere maten gewoon beschikbaar.

Zeers snelle en correcte levering

Zeers snelle en correcte levering

snelle levering, alles ok!

Prettige ervaring

Prettige ervaring. Snel en juist. Mooie sokken.

tevreden over mijn bestelling

tevreden over mijn bestelling vlotte en correcte bestelling

Snelle levering. Verpakking etc zag er goed uit.

Sokken besteld zouden allemaal op �

Sokken besteld zouden allemaal op voorraad zijn, toch een paar in back order, onduidelijk wanneer ze er wel zijn

Snel en eenvoudig een keuze kunnen maken en de volgende dag al geleverd.

Snelle levering Netjes verpakt Goede communicatie

Snelle verzending

Snelle verzending, ruime keuze.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!