snel

Snel, accuraat en eerlijke prijs

Het was snel vlot zeker voor herhaling vatbaar

De levering was ok�

super !!

dank , ook mooi ingepakt als kadootje !!

zeer snelle goede afwikkeling

Uit deze eerste ervaring enthousiast over Sokken.nl

overzichtelijk snel en effici�nt

super makkelijk - supersnel - niet duur

Bestelling Sokken

Na bestelling , alles netjes snel en goed , afgehandeld dmv duidelijke mails. Fijn , snelle levering. En Sokken zitten goed!

Gekregen wat is besteld

Eerste aanschaf bij sokken.nl. Goede ervaring. Zal zeker weer sokken hier kopen.

Volgende dag in huis?

Goede website, maar bestelling was niet de volgende dag in huis, maar pas een dag later. Zending was niet op tijd aangeleverd bij Post.nl, wel aangemeld. Was reeds in de namiddag besteld en bevestigd.

Vlotte service

Goede keuze en snelle levering na bestelling.

Duidelijke site. Levering was keurig in orde.

Goede levering en snel

Snelle levering veel keuze. Reden om terug te komen.

Heel tevreden

Snelle levering . Aanrader!!!

sokken

Mijn zoon heeft niet een standaard maat tot ik bij uitkwam Vlug besteld en de volgende dag al bezorgd Super blije zoon

prima levering lag aan ons !

Ik heb witte sokken besteld maat 47 / 48 toen ik deze had uitgepakt leken de sokken wel op maat 40. Achteraf bleken de sokken wel de goede maat te zijn. Dus de beoordeling die ik eerst gaf was ten onrechte. Sokken.nl SORRY

Prima, goed op de hoogte gehouden.

Ik weet niet precies waarom ik een beoordeling schrijf voor een sokkensite, maar ik vond het allemaal perfect gaan en het was ook nog eens mooi ingepakt.

Groot assortiment, kwaliteit tegen zeer redelijke prijzen

Zeer vlot en betrouwbaar

Fantastisch en snel geholpen!

Snelle levering, correcte inhoud, goeie kwaliteit. Zeer tevreden!

Snelle levering, correcte inhoud, goeie kwaliteit. Zeer tevreden! John

goede collectie en snelle levering.

Wederom een snelle levering van de producten.

Snel en gemakkelijk

Snelle levering Makelijk met online bestellen

Sokken besteld

Ik heb om 8 uur s'avonds besteld, en de volgende dag om 12 uur in huis en prima kwaliteit!

De bestelling werd heel snel geleverd en was goed verpakt. Tevreden van de aankoop

Scherpe prijzen en snelle levering van de sokken.

super

overzichtelijk bestelsysteem, supersnel geleverd, en precies conform bestelling

Uitstekend!

Goed verpakt, ook als het een kado betreft. Snelle levering en mooie sokken. Mijn vaste adres. Bij mij nog niet van toepassing geweest maar wel vreemd dat retourneren op eigen kosten is.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!