Top verzorgd!

Mooi op tijd en alles keurig feestelijk per stuk ingepakt.

Erg fijne site

Vinden wat je nodig hebt is erg makkelijk met alles waarop je kan zoeken (maat, kleur, etc.) En als je ze besteld op een werkdag heb je ze de volgende dag al. Ik was niet thuis toen ze gebracht werden, maar omdat PostNL de bezorger is, kwamen ze gewoon de volgende dag weer. Als het een cadeau is, vooral in laten pakken! Erg mooi en 'anders dan normaal' inpakpapier en ook nog gratis.

Sokken

Snelle service, fijn

Snel geregeld.

Het was snel te bestellen. En ook snel en goed geleverd. Ik mis all��n wel bundelvoordeel of als je meerdere van ��n soort nodig hebt niet per stuk hoeft te bestellen. Maar verder is de ervaring positief.

Snelle verzending en mooi ingepakt!

In 1 woord uitstekend

Producten een 10 Prijzen een 10 Levering een dikke 10

Snel en goed

Ik kreeg het bestelde snel geleverd en het voldeed volledig aan de beschrijving.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en een snelle en nette levering

sokken gekocht

wij zijn helemaal tevreden, bestelling werd snel afgerond en wij hebben ook telefonisch contact gehad en de mensen begrepen het snel en het werd ook weer super afgewerkt. Betrouwbaar bedrijf!!

Zeer positief verrast door de mooie inpakservice (ieder pakje apart!) en snelheid van sokken.nl.

Tevreden.

Levering later maar daar is een ander bedrijf verantwoordelijk voor. Alles geleverd. Duidelijk wat te doen wanneer het product retour mOET.

Snelle levering van prima product.

Zeer slecht

De sokken zijn niet bezorgd op de aangegeven datum die ik per mail heb ontvangen!

SUPERRRRR SNEL

Nog nooit zo snel meegemaakt. 21:55 besteld. Volgende morgen postNL 9:15 met de sokken, 6 paar mooie exemplaren!

Helemaal tevreden: goede kwaliteit en goede levering.

Fijne site waar goede sokken te koop zijn voor een redelijke prijs. Levering snel en goed. Erg tevreden.

Levertijd maar top kwaliteit

Hou rekening dat de levertermijn ��n werkdag langer kan duren maar zeker en vast goeie kwaliteit! Ook als je iets laat in pakken (geen kosten) was het ook niet verpakt 2 van de 3 producten dat ik had besteld en opgeven. Zeker aan te raden en betrouwbaar!

Goede website maar merkwaardige gang van zaken mbt bezorging

Goede website met mooie aanbiedingen. De gang van zaken mbt de bezorging was wat merkwaardig. Op de website kon ik kiezen voor een afleveringstijdvak. Ook garandeerde men bezorging op de volgende dag. Dat is een mooie optie en maakte mij ook enthousiast. Ik koos woensdag tussen 16 en 18. Het werd echter niet afgeleverd, ook geen bericht gehad. Op donderdag keek ik op de track & trace en daar stond dat het donderdag zou worden afgeleverd tussen 14 en 18. Als je dit niet kan nakomen, laat de mensen dan ook geen tijdvak kiezen!

Uitstekend.

Van mij krijgen jullie een 10. Snel, goed en vriendelijk.

Snelle levering van de de sokken, en het is van een goede kwaliteit

top levering!

Goede en snelle correcte levering. Heel fijn dat het ook bij een service point kan worden afgehaald. Super bedankt en zeker tot een volgende keer!

Goed geregeld

Keurig verpakt en bezorgd

helemaal super!

grote collectie dames, heren, kinderen en sportsokken en van de beste/leukste merken zoals Falke, Tommy Hilfiger, Happy Socks en Alfredo Gonzales! Uitgebreide zoekfunctie maakt het gemakkelijk om de juiste sokken te kiezen en de verzending was supersnel! Ook fijn dat de verzending gratis is bij een bedrag van 35 euro (kom je gemakkelijk aan wanneer je voor meerdere personen besteld of meerdere soorten).

Snel en correct!!

Fijn om zo effici�nt online te kunnen shoppen .. aanrader!!

Snelle levering en mooi ingepakt

Goed en snel

Prima , niets op aan te merken.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!