Snel!

Heel correct en snel. Fantastische service.

Ben zeer tevreden, zeer klantgericht.

Klantencommunicatie zeer vriendelijk, bezorging was snel en pakket was goed ingepakt en de bestelde goederen waren goed ingepakt.

alles prima geregeld, ik bestel hier meer sokken.

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle service en mooi ingepakt. Zag er goed en netjes uit. Super.

2 soorten Happy Socks gekocht.

Mooie sokken. Goede kwaliteit. Mooie prijs. Snelle levering. Aanrader.

Skisokken besteld.

Goed verpakt, prima telefonische communicatie.

Snelle en duidelijke service

De sokken kwamen netjes op tijd binnen en waren zeer netjes ingepakt! Ze hadden ook netjes op 1 van de 2 paar sokken die ik naar besteld een post-it geplakt met welk paar het was.

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Snelle en compleet

Snelle complete levering - precies zoals ik het wil.

Vlotte zorgvuldige levering.

Netjes ingepakt en verpakt en verstuurd. Op tijd geleverd. Prima!

prima service

Prima service/goede kwaliteit/ goede kwaliteit en prijs. Snelle levering.

Foute bezorging

Er werden andere maat sokken geleverd met een ander patroon dan ik bestelde. Er is snel contact opgenomen en er wordt gewerkt aan een oplossing. Klasse klantenservice :)

Geweldig service

De producten zijn origineel en levering snel. Mogelijk om achteraf te betalen. Kortom echt een aanrader.

Zeer goede service

's avonds besteld, volgende dag thuis bezorgd en gratis in cadeau verpakking verpakt. Ook is er aan gedacht de cadeaus te merken zodat je weet wat er in welk pakketje zit. Fijn om te zien dat er mensen met je meedenken.

Uitstekende levering

's avonds besteld volgende dag in huis. Gratis ingepakt in kerstpapier. Super snel en goed

Geweldige service, goede producten.

Kousen waren prachtig ingepakt voor kerst, zelfs met stickertjes waarop stond wat de inhoud was. Geweldig!

Netjes, optijd, vriendelijk

Cadeautjes waren heel leuk kerstachtig ingepakt. Gevraagd of namen op cadeautjes konden worden aangegeven, deze stonden er allemaal netjes op

Goed en perfect ingepakt

Er is niet een dingetje fout gegaan en de sokken waren perfect ingepakt

Was in orde!

Alles was naar wens

sokken.nl

Snelle service, goede verpakking

Perfect op tijd geleverd.

Aanrader. Aanrader.

Sokken

De sokken die ik gekocht heb zitten goed. De andere sokken zien er ook goed uit. Ze hebben een snelle service.

Snelle levering en mooi ingepakt!

Ik ben erg tevreden over sokken.nl! De sokken waren mooi ingepakt en zelfs duidelijk aangegeven welke sokken er per verpakking in zaten. Goed bezig!

Alles ging zonder probleem

Alles ging zonder probleem

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!