Goede website, snelle service waarbij je goed op de hoogte gehouden wordt van de status van je aankoop. En ik was super verrast met de heel mooi ingepakte cadeautjes inclusief kaartje met namen. Super gewelidige services!! Heel erg bedankt. Fijne feestdagen ?? Groeten Nadine

Goed, snelle levering

Goed, snelle levering

Alles was goed!

Snelle levering, paste gewoon door de brievenbus dus ik hoefde niet thuis te zijn. Hadden het heel leuk ingepakt met gratis cadeaupapier!

snelle service en mooi ingepakt!

Binnen 1 dag had ik alle sokken in huis. Mooi ingepakt en genummerd zodat ik de pakjes uit elkaar kon houden.

Bedankt voor de snelle levering gr

Perfect toegekomen en ok

Meer dan ok prima

Leuke sokken

Een dikke 10 leuke sokken leuke prijs en optijd geleverd

Prima website en vlotte levering.

sokken.nl heeft een prima website, ruim assortiment en vlotte levering. Verder is het mail en registratiesysteem erg vriendelijk en het voelt erg persoonlijk aan. De levering zelf was goed verpakt en volledig. Voor herhaling vatbaar!

Service en website

Website is duidelijk en klantvriendelijk Service is buitengewoon.

Supersnelle levering, goed geregeld, netjes ingepakt...gewoon top!!

Herensokken

Twee maal besteld en 2x een snelle levering. Laatste keer ook nog een 15% korting. Site is duidelijk en makkelijk te doorlopen, op tablet en iPhone. Ideaal. Ook de buren hoef je er niet lastig mee te vallen want je kunt het in een PostNL winkel ophalen, als je dit wilt.

Snelle service !

Prima spullen en goede service

super snelle levering en alles tiptop in orde

niet de kous op de kop

Zeer snel geleverd en in Kerstverpakking

snel en goed!

snel en goed!!!

Dikke prima!

Goede en snelle service

Snel + prachtig ingepakt

Ik ben erg tevreden over de bestelling. Sokken + boxers van Tommy besteld. Volgende dag in huis + de inpak afdeling zijn ware artiesten. Prachtig ingepakt in kerstpapier!

Zoals het hoort!

Snelle levering, duidelijke communicatie en netjes bezorgd. Ik had gevraagd of ze het wilde inpakken in inpakpapier en dit was erg mooi gedaan. Erg tevreden!

Super netjes!

Zeer snelle levering! Gebruik gemaakt van de gratis inpakservice. Met de vraag of ieder paar sokken apart ingepakt kon worden. Dat kon met keurig een nummertje erop zodat we wisten welke sokken in welk pakketje zaten, dat is nog eens meedenken met de klant!

prima service

artikelen volgens afspraak geleverd

Supersnel geleverd, aanrader!

Items waren zoals op afbeelding.

Duidelijke site en betaalbaar. Alleen werden ze sokken wel een dag later geleverd dan de site aangaf, terwijl ik ze voor 22:00 uur besteld heb. Maar buiten dat super!

Prima bezorging. Nog niet gepast. Het is voor kerst!

een aanrader

Doen wat ze beloven, snelle levering en heldere communicate

Snelle en goede levering

Product was zeer snel geleverd in een stevige verpakking. Zou zeker nogmaals hier bestellen!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!