De bezorgdatum zou donderdag zijn, maar uiteindelijk werden de sokken op zaterdag bezorgd. Daarnaast heb ik maat 37, en de sokken zijn maat 35-38, maar ze zitten iets te wijd.

Snel en goed

Een goede afhandeling, snel en met de juiste communicatie. Geen onnodig gedoe. Prima.

Super snelle levering

Mooie Alfredo box besteld. Supersnel geleverd!!

Gewoon in orde!

Voor elck wat wils met ruime keuze en snelle service

Eenvoudig en snel, zoals altijd

Makkelijke en overzichtelijke webwinkel met een goed aanbod. De Tommy Hilfiger sokken zijn van een prima kwaliteit en zijn ook nog betaalbaar. Daarbij wordt je bestelling ook nog snel geleverd.

Ruime keuze

Een zeer overzichtelijke site met een ruim aanbod en met de mogelijkheid om ook in de andere webshops te bestellen en in 1 x af te rekenen. Heel handig!

Super snelle levering!

Zeer snelle levering en netjes verpakt.

Vrijdag voor 17.00u besteld, zaterdag om 10.00u geleverd

Super goed!

Half uur voor Black Friday sale begon besteld, toen kreeg ik de promotiemail, vraag over gesteld en meteen kreeg ik de korting teruggestort. Heel goede service, snelle levering en ruimte keuze in mijn maat (47).

Duidelijk en snel

Overzichtelijk. Duidelijke omschrijvingen. Snel geleverd. Top!

Vlot bezorgd in mooie doos.

Supersnel nieuwe sokken in huis

10 paar sokken besteld, hoefde geen verzendkosten te betalen, volgende dag in huis is een nette doos door de pakketbezorger van PostNL. Voldeed allemaal aan de verwachtingen

Alles wat beloofd is

Prima en keurig ingepakt en binnen 24 uur

Goed snel

Goede snelle levering

Precies wat je ervan mag verwachten.

Het zijn herensokken en gezien het feit dat ik geen heer ben en de sokken met de kerst pas uitgepakt worden kan ik over de kwaliteit nog niet veel zeggen maar de levering was volgens afspraak en zoals gevraagd, heel chic, in kerstpapier verpakt.

Sokken.nl deed wat ze beloofden.

Voor het eerst bij Sokken.nl besteld en de pakjes waren precies op tijd afgeleverd. Keurig, zonder scheuren in de verpakking of anderszins. Prima!

Ik ben een zeer tevreden klant.

Service is super!

Bestelling sokken.

Overzichtelijke website, zeer snelle levering, correcte afhandeling.

Ik ben zeer tevreden met de aankoop van de soken bij Sokken.Nl

Zo verder blijven doen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snelle levering, leuk ingepakt, persoonlijk kaartje erbij

Zeer snelle levering, keurig verpakt. Het pakketje was ingepakt met sinterklaas papier, leuk versierd. We kregen er een persoonlijk kaartje bij, heel attent.

Geweldig assortiment

Voor een oudere dame was ik op zoek naar "anti-slib" m.a.w. sokken met een stroeve zool. In de juiste maat prima sokken gevonden op uw site. De sokken werden keurig ingepakt zeer snel geleverd! Ik weet uw site te vinden voor eenieder die mooie, speciale, aparte iod voetbeschermers zoekt.....

snelle service

Beoordeling heb ik niet want het is een sinterklaas cadeau

Prima! Fijn: mooie sokken in grote maten. Snel geleverd. Mooi verpakt.

Prima! Fijn: mooie sokken in grote maten. Snel geleverd. Mooi verpakt.

Snel en goed

Dank voor de snelle levering. Fijn dat er ook meteen een sinterklaas papiertje om kon.

Heel tevreden!

De levering was prima in orde. Goede kwaliteit sokken ook. Verder ben ik heel tevreden over de inpakservice!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!