perfect

De bezorging en de sokken waren uitstekend

snelle levering , leverings informatie is goed .

Snelle bezorging en veel keuze

Via sokken.nl heb ik een aantal sportsokken gekocht, omdat de keuze hier het grootst was. De prijs is prima en de bezorging is snel.

uitstekend

Ben opnieuw zeer tevreden over mijn aankoop,d.w.z. keuze mogelijkheden en snelheid van verwerking en levering.

Betrouwbaar, goede kwaliteit en snelle levering.

Betrouwbaar, goede kwaliteit en snelle levering. Zelfs keuze dag voor levering mogelijk.

Zoals het hoort

Goeie site, duidelijk, overzichtelijk, veel keuze, prima prijzen en snelle levering. Dank jullie wel!

Goede producten

Sokken.nl verkoopt sokkken van goede kwaliteit.

Supergoed supersnel

In totaal nog geen 3 minuten mee bezig geweest, gelijk gevonden wat ik wilde, goede prijs, goed op de hoogte gehouden volgende dag in huis.

Wat zij beloven doen zij ook.

Correct en tijdig kwam alles bij mij thuis.

prima site, snel geleverd

Goed en snel geleverd

Levering zoals besteld, binnen verwachte tijd!

Sokken

Prima en snelle verzending

Keurige levering

Perfecte servic e en aflevering

Gewoon zoals het hoort

Snel safe en simpel Betaling met PayPal ideaal

snel en correct afgehandeld. met 1 aankoop nog wat te weinig voor een goed oordeel, maar veelbelovend

Snel en goed . Uitstekende prijs - kwaliyeit verhouding

WYSIWYG

eerlijk - transparent - excellente service

zeer tevrede

5 sterren en vlug bezorgt wat wil je nog meer bedankt

Prima Sokken.nl !

Mijn sokken ware er erg snel. Helaas te groot, maar direct omgeruild en snel een maatje kleiner. Goede service! Hier ga ik wel nog een keertje shoppen!

Goede producten, goede verzending

Volgende dag binnen, normale prijzen en prima site

Pakket was snel bezorgd.

Last van koude voeten ? Koop snel sokken op Sokken.nl (snelle verzending !)

Snelle verzending, voor kwaliteit sokken !

Goed, snel en correct

Zo als je het verwacht alles in een keer goed sjappo

Snel, makkelijk en goedkoop

Sokken.nl is snel met verzenden. Ze houden je goed op de hoogte van de status van de bestelling. De site is handig en overzichtelijk en ze zijn ook goedkoop.

Snel en gebruiksvriendelijk

Goeie aanbiedingen, duidelijke communicatie via mail over de voortgang van de bestelling, geen verzendkosten boven de 35e, snelle levering, kortom helemaal goed!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!