Prima service.

Perfecte aflevering door de goede verpakking! Snelle levering! Zal zeker niet onze laatste bestelling zijn !

Snelle bezorging, alleen was thuisblijven niet nodig.

Het pakketje van sokken.nl was dermate klein dat het ook via de brievenbus bezorgd had kunnen worden, daar had ik niet voor hoeven thuis te blijven. De sokken waren in goede staat, maar wel erg stoffig.

gebruiksvriendelijk

snelle verzending, en mooi verpakt! tevens goede kwaliteit sokken.

Goede levering

Mooie sokken die leuk ingepakt en keurig geleverd worden. Zeker aan te raden.

Past als een sok

Goede duidelijk website met een snelle service.

goed en snel

Zeer goed en snel geleverd. Keurig!

Geweldige service

Ik moest de sokken de volgende ochtend al hebben, omdat ik 's middags vloog. Even bellen en ik kon ze om 9 uur ophalen bij een PostNL afhaalplaats.

Ruim aanbod, snelle afhandeling

Ruim aanbod, snelle afhandeling, tevreden klant

Vlotte levering en producten zoals verwacht in perfecte staat

snel en correct

snelle en correcte levering

Goede ervaring

Wij hebben goede ervaring gehad bij de aanschaf van onze producten: de producten zijn van goede kwaliteit, de levering ging volgens afspraak.

Mooie kwaliteit.

Mooie kwaliteit sokken, voor onder het trouwpak van mijn zoon. Snelle service. Prima.

heel goed

zeer tevreden en snelle service !

perfecte afhandeling en levering van de bestelling

mijn beoordeling

Prima prijzen , goede service

in 1 sok zat een heel klein gaatje. Werd hierop geattendeerd toen ik ze al een paar uur aan had. Het was wel het duurste paar helaas.

goede indruk

snelle levering en geleverd wat is besteld voor goede prijs

goede aanbieding, mooi verpakt en supersnel geleverd

"Vandaag voor 17u besteld, wordt volgende dag geleverd". Ik bestelde om 16.45u, kreeg een bezorgtijdslot opgegeven voor de volgende ochtend en daarbinnen werd het ook netjes geleverd. Gratis en fraai verpakt met een monstertje erbij. Diep onder de indruk: top!

Snelle levering, goede kwaliteit

een tevreden klant

snelle en betrouwbare service

snel en makkelijk

Mijn favoriete sokken op voorraad en snel geleverd.

uitstekende service

Keurige afhandeling van je bestellingen, een aanrader.

De sokken worden gratis ingepakt. Een leuke bijkomstigheid. Ware het niet, dat ik verschillende maten en dames en heren sokken had besteld. Tsja, welke sokken zitten nu in welk pakje? Dat is lastig. Verder prima sokken, snelle levering

Top service, ook in BE

Snel, goed en duidelijk

Snel, goed en duidelijk

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!