Snelle levering en goede communicatie

Bleek dat een bepaald type sok niet meer op voorraad was. Dit werd direct gecommuniceerd en zo kon ik snel een ander paar kiezen. Vervolgens werd de bestelling snel opgestuurd.

Snelle bezorging, mooie en ruime collectie. Netjes verpakt, goed adres voor volgende bestelling.

lekkere sokken

heerlijke sokken gekocht zeer goede kwaliteit en pasvorm

Puma sokken

Snelle bezorging, alles zat goed verpakt.

Geweldige kwaliteit sokken en supersnelle levering.

geen invisible sokken

Deze sokken worden verkocht als invisible. Ze zijn echter zeer zichtbaar in sneakers en sportschoenen. Misleidende naam voor hele normale sneakersokken.

Mooie sokken en snelle levering

Erg duidelijke en overzichtelijke website. Ik had vrij laat besteld, maar de sokken werden alsnog de volgende ochtend geleverd. Erg fijn! Ook de sokken zijn van erg mooie kwaliteit. Kortom: ik ben zeer tevreden over de wijze van bestellen, de levering en het product.

Geweldig!

Ben altijd tevreden, duidelijk ,snel en makkelijk

prima geregeld

voor een eerste keer meteen betrouwbaar gebleken

Prima! Mooie kwaliteit sokken.

Prima! Mooie kwaliteit sokken. Snelle levering.

Volop keuze en supersnel geleverd

Zie hierboven

Goed product

Ik ben erg bij met de fijne footies

Prima product ,prachtig in gepakt ( met geurtje erbij) zeer snelle levering.

Retourneren niet voor nix

Nette, correcte en tijdige levering. Sokken waren alleen niet wat ik er van verwacht had (van die halve sokjes die niet eens je hele voet bedekken - soort kwartsokjes eerder). Dat op zich is geen ramp. Wat wel een beetje jammer is, is dat retourneren niet gratis is. Verder prima. Sokken die wel OK waren zitten goed.

Sokken besteld netjes bezorgd. Netjes wanneer ze werden bezorgd. Dus kortom je kunt hier goed bestellen.

Snelle levering, keurig verpakt.

Sokken

Alles prima geregeld

Kwaliteit en goed orderproces

Prima kwaliteit en goed orderproces met snelle levering

Top sokken met een topservice

Ruime keus, snelle levering van zeer goede kwaliteit sokken.

Supersnelle levering en gewoon door de brievenbus

Zeer aan te bevelen.

Zoals het hoort!

Zeer tevreden over de levering en het contact met de telefoniste.

Volgende dag geleverd en netjes als cadeau verpakt, zoals verzocht.

ruime keuze en snelle levering

ruime keuze en snelle levering. Prima webshop

Goede bestelservice

Snel en correct geleverd

goede site

snel en correct geleverd

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.nl

sokken.nl is de sokkenshop van Nederland. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!